Let op

Wij ondersteunen geen Internet Explorer. Gebruik alstublieft een andere compatible browser voor de beste gebruikerservaring.

Deze laatste Prinsjesdag van Rutte III verloopt volgens het nieuwe normaal. De pracht en praal van de ridderzaal, de koets en de balkonscéne ontbraken. Wat overbleef: een troonrede in de meest pure vorm.

De Koning sprak de Kamerleden, ministers en het volk toe vanuit de Grote Kerk over de actuele thema’s die binnen ons land spelen. Zoals het virus en de weerslag ervan op de economie en de zorg, het pensioen- en klimaat akkoord, het  belang van internationale samenwerking en het discriminatie debat. Verder drukte hij ons op het hart dat bestaande verschillen overbruggen begint bij de bereidheid naar elkaar te luisteren.

Uiteraard gaat er deze Prinsjesdag veel aandacht uit naar de begroting en de overheidsfinanciën. Dit gezien de economische terugslag en de vele uitgaven aan de steunmaatregelen. En dat geld moet terug worden verdiend zou je denken.

Hiermee zijn we aangekomen bij een onderdeel van Prinsjesdag waar de voornaamste aandacht van JAN© naar uit gaat: Het belastingplan 2021. Hele grote hervormingen staan er binnen deze kabinetsperiode niet meer op de planning, maar er zijn vele maatregelen getroffen die de economie een steuntje in de rug moeten geven.

Met veel genoegen biedt JAN© je hierbij zijn Prinsjesdagspecial – Het Belastingplan 2021 aan.

De special is in de volgende categorieën verdeeld:

Heb je hierover vragen? Neem dan contact op met Nienke Kimsma NienkeKimsma@jan.nl

De beschreven maatregelen zijn veelal nog in de “voorstelfase” en zijn nog niet aangenomen als wet. Het is dus niet zeker of de uitvoering er daadwerkelijk uit zal gaan zien zoals beschreven. Uiteraard houdt JAN© alle informatie continue nauwlettend in de gaten en vermeldt de wijzigingen op zijn website.

Op JAN© kun je rekenen!