JAN© Online

Hieronder kun je inloggen in verschillende programma’s en wordt er aangegeven waar je terecht kunt voor vragen of instructies.

JAN© - Login

Snel inloggen

Twinfield
Exact
Salarissen
Portal
Basecone
Visionplanner
Wefact
Control
Cryptshare

Boekhouding via Twinfield

Ben je jouw administratie aan het verwerken in Twinfield en heb je hier een vraag over? Log dan in, klik op het vraagteken en kom zo terecht in de supportomgeving van Twinfield. Hier vind je ook instructievideo’s.

Voor vragen bel:
088 220 2597

Boekhouding via Exact

Ben je jouw administratie aan het verwerken in Exact en heb je hier een vraag over? Bel dan onderstaand nummer om contact op te nemen met de helpdesk van Exact Online.

Voor vragen bel:
015 711 5100

Indien je geen eigen licentie hebt bij Exact Online, dan kun je bellen met het JAN© helpdesknummer: 088 220 2597

Salarissen

Heb je vragen over de loonadministratie of het verwerken hiervan? Neem dan contact op met onze specialist via onderstaand telefoonnummer.

Voor vragen bel:
088 220 2596

Portal

Dit is een beveiligde omgeving die gebruikt maakt van een authenticatiecode die je doormiddel van een SMS toegestuurd krijgt. Om aan te melden dien je jouw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren en op ‘Inloggen’ te klikken.

Basecone

Heb je vragen over Basecone? Stel dan hier je vraag. Je kunt ook een webinar bekijken over de werking van het digitale archief en het verwerken van facturen, of een uitleg over de werking van autorisaties van facturen in het digitale archief.

Visionplanner

Visionplanner is een online platform – web en mobile – voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten. Jaarrekeningen samenstellen en tussentijdse cijfers. Alles in één cloud applicatie.

WeFact

Online facturatie speciaal voor ZZP ers en ondernemers met het eenvoudige factuurprogramma WeFact. Heb je vragen over hoe je WeFact moet gebruiken of problemen? Neem dan contact op met de helpdesk van WeFact.

Voor vragen bel:
085 732 5700

Screenconnect

Soms is het handig als een van onze specialisten op afstand met je mee kan kijken. Je kunt daarom via de link hiernaast Screenconnect downloaden. Bel je met een vraag en heb je Screenconnect geïnstalleerd? Dan kan de specialist na jouw toestemming met je mee kijken.

Cryptshare

Een handige tool om versleutelde bestanden te sturen. Als u bestanden wilt verzenden, klikt u op “Verzenden”. Als u een transactiecode hebt ontvangen en de bestanden wilt downloaden, klikt u op “Downloaden”.

Onze diensten

Wat kan JAN© niet? Onze professionals beschikken over uitgebreide kennis en expertise. Op alle vlakken van het ondernemerschap staan we naast je: van financiën, personeelsorganisatie en juridische vraagstukken, tot prestatieverbetering en bedrijfsadvies. Klaar om met JAN© het beste uit je onderneming te halen?

De diensten van JAN©