Bedrijfsoptimalisatie

Blijft je organisatie voldoende bij als het om snelle veranderingen gaat? Met JAN© ga je aan de slag om het resultaat van jouw onderneming te verbeteren.

Hiermee helpt JAN© je verder:

De diensten van JAN© - belasting
Deze bedrijven presteren optimaal met JAN© Accountants en Adviseurs
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Resultaat verbeteren door aan slag te blijven

In een snel veranderende wereld moet je aan slag blijven: voor de continuïteit van je onderneming en om het resultaat te vergroten. JAN© werkt met een 3-stappenplan, waarbij we inzicht bieden, een overzicht maken en strak de regie voeren op de uitwerking van jouw persoonlijke actieplan.

De diensten van JAN© - bedrijfsoptimalisatie
Stap 1- inzicht in jou als ondernemer

Stap 1: inzicht in jou als ondernemer

Een optimaal resultaat van je onderneming begint bij jezelf, als kern van de onderneming. Waar liggen jouw talenten en valkuilen? Daarvoor maken we gebruik van Personal Mapping: we brengen je sterke en zwakke punten, kansen en bedreigingen in kaart.

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Stap 2: overzicht van verbeter-kansen

Daarna nemen we jouw onderneming onder de loep. Waar liggen verbeterkansen? Dat doen we aan de hand van het Business Model Canvas. We sparren kritisch over de onderdelen van jouw business en geven diep inzicht in de werking van je onderneming.

De diensten van JAN©

Verder komen als ondernemer?
JAN© staat voor je klaar!

Neem contact met ons op om het maximale uit je onderneming te halen

De diensten van JAN©

Stap 3: actieplan

Inmiddels heb je inzicht in de kwaliteiten van jezelf en je onderneming. Je weet wat goed loopt en waar je hulp bij nodig hebt. JAN© organiseert die hulp om je heen; daar hoef jij niets voor te doen. JAN© is de regisseur van het actieplan en zorgt voor daadwerkelijke resultaten!

Een presentatie van onze specialisten

Jordi Bakker - medewerkers van JAN©

“Ik zeg altijd: ik ben een adviseur die toevallig de opleiding tot accountant heeft gevolgd. Als adviseur breng ik vraag en antwoord bij elkaar, en bied ik oplossingen, op welk vlak van het ondernemerschap dan ook.”

Jordi is partner en onder andere gespecialiseerd in IFRS. Daarnaast is hij lid van de landelijke raad van de jaarverslaggeving

Jordi Bakker

Partner Accountancy

Bel Jordi: 088 220 2233
Jolanda van der Maden Jan (1)

“Ik ben een teamspeler, vind het leuk om anderen te inspireren. Mijn gedrevenheid zie ik terug bij ondernemers. Die hebben dezelfde drive! We trekken samen op en ik neem ze werk uit handen.”

Jolanda is partner, vestigingsleider van het kantoor in Valkenburg en gespecialiseerd in onder andere het begeleiden van familiebedrijven.

Jolanda van der Maden

Partner Accountancy

Bel Jolanda: 088 220 2304
Nico Perdaan - medewerkers van JAN©

“Ik heb nog steeds veel aan de brede opleiding die ik heb gedaan. Ik analyseer een situatie vanuit verschillende invalshoeken, op zoek naar de strategisch beste oplossing voor een klant. Soms vind ik die door een eind te hardlopen, dat geeft ruimte in m’n hoofd.”

Nico Perdaan is partner en gespecialiseerd in onder andere bedrijfsoptimalisatie.

Nico Perdaan

Partner Accountancy

Bel Nico: 088 220 2444
Pieter Stigter - Partner Accountancy

“Binnen JAN© krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien en in mijn huidige functie ben ik op mijn plek. Ik ben registeraccountant, maar niet zo van het controleren. Als bedrijfsadviseur kijk ik met klanten vooruit. Ik ben ook het liefst bij mijn klanten, daar krijg ik energie van.”

Pieter is Partner Accountant.

Pieter Stigter

Partner Accountancy

Bel Pieter: 088 220 2343
Harry Bontje

“Ik houd van klanten die je echt verder kunt helpen, door inzicht te verschaffen of een vraagstuk op te lossen. Klanten zien me als iemand die ze ook onderweg in de auto even kunnen bellen. Wat we doen bij JAN©, is toekomstbestendig, voor onze klanten, voor JAN© én voor mij.”

Harry is Partner Accountant.

Harry Bontje

Partner Accountancy

Bel Harry: 088 220 2408

Klanten over JAN©

Sinds 2013 regelt JAN© accountants mijn financiële zaken, voor zowel de B.V.´s als privé, en dat bevalt prima. Deskundige medewerkers die altijd meedenken en zich goed kunnen verplaatsen in mijn situatie. Ook wordt alles duidelijk uitgelegd. Ondanks de afstand tussen Friesland en Weesp wordt alles goed geregeld en volgt er altijd snel antwoord op mijn vragen. Een accountant die ik iedereen kan aanbevelen!

- Aant Buisman

Koston Noord B.V.

Al vele jaren is JAN©, in de persoon van Harry Bontje, onze vaste en betrouwbare partner. In al die tijd is hij daarbij niet alleen uitvoerend geweest maar had hij een duidelijk adviserende en sturende rol. Maar met name dit laatste, lastige, jaar (2020) was JAN© voor ons van onschatbare waarde. Kennis van de subsidiemogelijkheden, steeds meedenken met budgetveranderingen, en de begeleiding bij een internationale Management Buy Out, zullen ervoor zorgen dat wij goed door de crisis heen komen.

- Jan-Willem Knol

PPS Imaging B.V.

Een van de fijnste dingen van de samenwerking met JAN©: bij vragen of problemen krijgen we altijd direct een reactie. En daarnaast zorgen we er gezamenlijk voor dat jaarlijks de cijfers binnen afzienbare tijd gedeponeerd kunnen worden.

- David Westerhof

Atabix Solutions BV

Dankzij JAN© hebben we goed grip op de cijfers van de onderneming via een management-dashboard. Maandelijks bespreken we samen met accountant Wim de cijfers. Hierdoor zijn we goed in control en kunnen we waar nodig bijsturen. 

- Sander de Casparis

HC health

Ons resultaat uit samenwerken met JAN©: de overname van een concurrerende onderneming.

- Micha Hofstra

InstantDEG Steigerverhuur BV

Wat we niet verwacht hadden, dat JAN© ons liet zien? Dat bepaalde zaken, waarvan je denkt dat ze onbereikbaar zijn, toegankelijker zijn dan je in eerste instantie denkt! Dat komt door de gebundelde kennis die JAN© in huis heeft. Door de kundige begeleiding van JAN© is de volledige bedrijfsovername van SPOT ICT soepel verlopen.

- Marco Rietdijk

SPOT ICT, regelt het!

JAN© heeft me verrast door heel veel zorgen weg te nemen, door een goede begeleiding met het financiële aspect van een onderneming. Met begeleiding van JAN© heb ik de zaak (Pallas Optiek) van mijn ouders kunnen overnemen. 

- Lisa van Ommen

Pallas Optiek

Wat fijn is aan JAN©, is dat ze een transparante uitleg geven over de BOR en met je meedenken over een bedrijfsopvolgingsregeling. Daarnaast heeft JAN© gezorgd voor een vlotte afronding en deponering van de jaarstukken in het middelgrote segment. 

- Jim Kampfraat

Impala B.V. en Wout's Tegelhandel B.V.

JAN© heeft ons volledig begeleid en ontzorgd tijdens de entiteits-wijziging van ons bedrijf. Jolanda is een accountant die meedenkt met de onderneming, analyseert wat er gebeurt, die adviezen geeft en daarmee het uiteindelijke resultaat weet te verbeteren.

- Henkjan Klop

Polderman B.V.

Neem contact op met JAN©

JAN© Accountants en Adviseurs is partner van ondernemend Nederland. Waar kunnen we jouw onderneming mee helpen?