Pensioen

Een goede pensioenregeling is voor alle werknemers van groot belang. Tegelijk is het, na salarissen, ook de kostbaarste arbeidsvoorwaarde. JAN© helpt je bij een collectieve pensioenregeling.

Hiermee helpt JAN© je verder:

JAN© Pensioen Dienst
Deze bedrijven presteren optimaal met JAN© Accountants en Adviseurs
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Overzicht krijgen en houden over pensioenregeling

Het pensioensysteem, de uitvoerder én financieringswijze spelen een belangrijke rol voor werkgevers en werknemers. Dat is niet bepaald makkelijk! De wereld van pensioenen is continu in beweging. JAN© zorgt dat je overzicht krijgt en houdt en helpen bij je pensioenregeling.

JAN© helpt je door het pensioensysteem komen
JAN Accountants en Adviseurs collectieve pensioenregeling

(Nieuwe) collectieve pensioenregeling

Is er geen bedrijfstakpensioenfonds van toepassing op jouw onderneming? En wil je wel een collectieve pensioenregeling treffen? JAN© stelt je passende mogelijkheden voor en geeft inzicht in de financiële gevolgen voor je onderneming.

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Bestaande uitvoerings-overeenkomst

Als de uitvoeringsovereenkomst afloopt, is dat een goed moment om de regeling grondig tegen het licht te houden. De lage rente en toegenomen levensverwachting hebben invloed op de pensioenregeling. JAN© analyseert het aanbod en maakt het inzichtelijk voor je.

De diensten van JAN©

Verder komen als ondernemer?
JAN© staat voor je klaar!

Neem contact met ons op om het maximale uit je onderneming te halen

De diensten van JAN©

Ondersteuning OR

Bij elk besluit rond een pensioenregeling moet de OR instemmen. Die heeft het recht een deskundige te raadplegen. JAN© helpt ondernemingsraden om voorgenomen besluiten te beoordelen voor goed onderbouwde keuzes.

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Advies voor bedrijfstak-pensioenfonds

In Nederland kennen we een groot aantal verplichte bedrijfstakpensioenfondsen. Valt jouw onderneming onder verplichte deelname in een bedrijfstakpensioenfonds (BPF)? JAN© helpt je bij bepalen van de bedrijfstak en adviseert je over het pensioen.

JAN Accountants en Adviseurs advies voor bedrijfstak

Onze specialisten helpen je graag verder:

Mark Hilarius

“Ik kom uit een ondernemende familie en mijn oom heeft mij op jonge leeftijd laten proeven van het pensioenvak. Nu gebruik ik mijn kennis en ervaring om ondernemers en haar personeel te adviseren op het gebied van pensioen. Voor elke situatie is een passende oplossing en daar help ik graag bij.”

Mark is financieel planner en pensioenadviseur

Mark Hilarius

Financieel Planner / Pensioenadviseur

Bel Mark: 088 220 2330

Klanten over JAN©

Sinds 2013 regelt JAN© accountants mijn financiële zaken, voor zowel de B.V.´s als privé, en dat bevalt prima. Deskundige medewerkers die altijd meedenken en zich goed kunnen verplaatsen in mijn situatie. Ook wordt alles duidelijk uitgelegd. Ondanks de afstand tussen Friesland en Weesp wordt alles goed geregeld en volgt er altijd snel antwoord op mijn vragen. Een accountant die ik iedereen kan aanbevelen!

- Aant Buisman

Koston Noord B.V.

Al vele jaren is JAN©, in de persoon van Harry Bontje, onze vaste en betrouwbare partner. In al die tijd is hij daarbij niet alleen uitvoerend geweest maar had hij een duidelijk adviserende en sturende rol. Maar met name dit laatste, lastige, jaar (2020) was JAN© voor ons van onschatbare waarde. Kennis van de subsidiemogelijkheden, steeds meedenken met budgetveranderingen, en de begeleiding bij een internationale Management Buy Out, zullen ervoor zorgen dat wij goed door de crisis heen komen.

- Jan-Willem Knol

PPS Imaging B.V.

Een van de fijnste dingen van de samenwerking met JAN©: bij vragen of problemen krijgen we altijd direct een reactie. En daarnaast zorgen we er gezamenlijk voor dat jaarlijks de cijfers binnen afzienbare tijd gedeponeerd kunnen worden.

- David Westerhof

Atabix Solutions BV

Dankzij JAN© hebben we goed grip op de cijfers van de onderneming via een management-dashboard. Maandelijks bespreken we samen met accountant Wim de cijfers. Hierdoor zijn we goed in control en kunnen we waar nodig bijsturen. 

- Sander de Casparis

HC health

Ons resultaat uit samenwerken met JAN©: de overname van een concurrerende onderneming.

- Micha Hofstra

InstantDEG Steigerverhuur BV

Wat fijn is aan JAN©, is dat ze een transparante uitleg geven over de BOR en met je meedenken over een bedrijfsopvolgingsregeling. Daarnaast heeft JAN© gezorgd voor een vlotte afronding en deponering van de jaarstukken in het middelgrote segment. 

- Jim Kampfraat

Impala B.V. en Wout's Tegelhandel B.V.

JAN© heeft ons volledig begeleid en ontzorgd tijdens de entiteits-wijziging van ons bedrijf. Jolanda is een accountant die meedenkt met de onderneming, analyseert wat er gebeurt, die adviezen geeft en daarmee het uiteindelijke resultaat weet te verbeteren.

- Henkjan Klop

Polderman B.V.

Download de brochure Pensioendiensten

JAN© Accountants en Adviseurs is dé partner van ondernemend Nederland. Lees in de brochure hoe we jouw onderneming verder helpen.