Financiële planning

Heb jij inzichtelijk hoe je er later voor staat? Nu keuzes maken, en weten welke financiële gevolgen dat heeft, levert je later rust op. JAN© geeft je stof tot nadenken.

Hiermee helpt JAN© je verder:

De diensten van JAN© - Financiele Planning
Deze bedrijven presteren optimaal met JAN© Accountants en Adviseurs
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Financiën voor nu en in de toekomst

Hoe ik er als ondernemer later voor sta? Dat gaat over mijn pensioen of erfenis, toch? Maar heb je ook inzichtelijk en vastgelegd wat je wil als je plotseling niet meer in staat bent om te ondernemen door ziekte, arbeidsongeschiktheid of overlijden? Wie mag jouw belangen in de tussentijd behartigen? Wie neemt het over?

De diensten van JAN© - bedrijfsoptimalisatie
De diensten van JAN©

Inkomens- en vermogensplanning

Jouw wensen en doelen ten aanzien van bijvoorbeeld je oudedag en het risico van arbeidsongeschiktheid en overlijden duidelijk in beeld? JAN© helpt je met het overzicht van je financiële situatie en advies voor je financiële planning. Dat levert rust op, waardoor jij je weer vol kunt focussen op de business.

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Estate planning

Aan wie wil jij dat je vermogen toekomt, en onder welke voorwaarden? Estate planning zoomt in op het overdragen van vermogen. Bovendien verminderen we de erfbelasting die je nabestaanden dan moeten gaan betalen.

JAN Accountants en Adviseurs pensioen planning

Verder komen als ondernemer?
JAN© staat voor je klaar!

Download de brochure over financieel plannen en zie wat JAN© voor jou kan betekenen.

Onze specialisten helpen je graag verder:

Mark Hilarius

“Ik kom uit een ondernemende familie en mijn oom heeft mij op jonge leeftijd laten proeven van het pensioenvak. Nu gebruik ik mijn kennis en ervaring om ondernemers en haar personeel te adviseren op het gebied van pensioen. Voor elke situatie is een passende oplossing en daar help ik graag bij.”

Mark is financieel planner en pensioenadviseur

Mark Hilarius

Financieel Planner / Pensioenadviseur

Bel Mark: 088 220 2330

Klanten over JAN©

Sinds 2013 regelt JAN© accountants mijn financiële zaken, voor zowel de B.V.´s als privé, en dat bevalt prima. Deskundige medewerkers die altijd meedenken en zich goed kunnen verplaatsen in mijn situatie. Ook wordt alles duidelijk uitgelegd. Ondanks de afstand tussen Friesland en Weesp wordt alles goed geregeld en volgt er altijd snel antwoord op mijn vragen. Een accountant die ik iedereen kan aanbevelen!

- Aant Buisman

Koston Noord B.V.

Al vele jaren is JAN©, in de persoon van Harry Bontje, onze vaste en betrouwbare partner. In al die tijd is hij daarbij niet alleen uitvoerend geweest maar had hij een duidelijk adviserende en sturende rol. Maar met name dit laatste, lastige, jaar (2020) was JAN© voor ons van onschatbare waarde. Kennis van de subsidiemogelijkheden, steeds meedenken met budgetveranderingen, en de begeleiding bij een internationale Management Buy Out, zullen ervoor zorgen dat wij goed door de crisis heen komen.

- Jan-Willem Knol

PPS Imaging B.V.

Een van de fijnste dingen van de samenwerking met JAN©: bij vragen of problemen krijgen we altijd direct een reactie. En daarnaast zorgen we er gezamenlijk voor dat jaarlijks de cijfers binnen afzienbare tijd gedeponeerd kunnen worden.

- David Westerhof

Atabix Solutions BV

Dankzij JAN© hebben we goed grip op de cijfers van de onderneming via een management-dashboard. Maandelijks bespreken we samen met accountant Wim de cijfers. Hierdoor zijn we goed in control en kunnen we waar nodig bijsturen. 

- Sander de Casparis

HC health

Ons resultaat uit samenwerken met JAN©: de overname van een concurrerende onderneming.

- Micha Hofstra

InstantDEG Steigerverhuur BV

Wat fijn is aan JAN©, is dat ze een transparante uitleg geven over de BOR en met je meedenken over een bedrijfsopvolgingsregeling. Daarnaast heeft JAN© gezorgd voor een vlotte afronding en deponering van de jaarstukken in het middelgrote segment. 

- Jim Kampfraat

Impala B.V. en Wout's Tegelhandel B.V.

JAN© heeft ons volledig begeleid en ontzorgd tijdens de entiteits-wijziging van ons bedrijf. Jolanda is een accountant die meedenkt met de onderneming, analyseert wat er gebeurt, die adviezen geeft en daarmee het uiteindelijke resultaat weet te verbeteren.

- Henkjan Klop

Polderman B.V.

Download de brochure Financieel plannen​

JAN© Accountants en Adviseurs is dé partner van ondernemend Nederland. Lees in de brochure hoe we jouw onderneming verder helpen.