Personeel

Zaken rondom personeel wil je het liefst goed geregeld hebben zodat je er geen omkijken naar hebt. JAN© ontzorgt en adviseert, zodat jij je op een goed team kunt focussen. 

Hiermee helpt JAN© je verder:

JAN Accountants en Adviseurs Foto 1 personeel
Deze bedrijven presteren optimaal met JAN© Accountants en Adviseurs
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Personeelszaken: geregeld

Of het nu om twee of tweehonderd medewerkers gaat: personeel vraagt tijd en aandacht. Hoe regel je dat en hoe leg je personeelszaken goed vast? Bij dit soort vragen, of over het functioneren van personeel, is het fijn om een expert zoals JAN© naast je te hebben.

De diensten van JAN© - bedrijfsoptimalisatie
JAN Accountants en Adviseurs Pensioen

Salarisadministratie

In plaats van gedoe en chaos maakt JAN© van je salarisadministratie een geoliede machine. Salarisverwerking, aangiften loonheffingen en pensioenaangiften vinden op tijd plaats. Zo heb je er geen omkijken naar en heb je meer tijd om je op de onderneming te focussen.

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Online personeelszaken

Het kost vaak veel tijd: alle processen rondom personeel goed te regelen. Wanneer je gebruik maakt van JAN© Online salarissen heb je de mogelijkheid om de gehele HR-cyclus snel en slim vast te leggen, denk hierbij aan het verlof, het verzuim en de declaraties.

JAN Accountants en Adviseurs online personeelszaken

Verder komen als ondernemer?
JAN© staat voor je klaar!

Download de brochure over onze personeelsdiensten en zie wat JAN© voor jou kan betekenen.

De diensten van JAN© Personeelsadvies

Personeelsadvies

Hoe haal en houd je de juiste mensen binnen in een krappe arbeidsmarkt? Wat moet je doen als een medewerker niet functioneert of langdurig ziek wordt? JAN© adviseert op alle gebieden van personeel. Zo heb je altijd het beste team, nu en in de toekomst.

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Pensioen

Zowel voor jou als ondernemer als voor je medewerkers is een goede pensioenregeling belangrijk. Het is de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde na het salaris. Het pensioensysteem is echter ingewikkeld en continu in beweging. JAN© helpt je er doorheen.

JAN diensten pensioen
JAN Accountants en Adviseurs fiscaal optimaal

Arbeidsrecht

JAN© staat ondernemers bij op alle fronten van het arbeidsrecht, waarbij we vooruit denken, preventief werken en risico’s beperken. Jouw belang als ondernemer staat altijd voorop.

Onze specialisten helpen je graag verder:

JAN© Elice Douque

Elice is HR-adviseur

Elice Douque

HR-adviseur

Bel Elice: 088 220 2260
Rosa Kromhout van der Meer

Rosa is gespecialiseerd in subsidies en de WKR

Rosa Kromhout van der Meer

Adviseur loonheffingen en manager JAN© Personeelsdiensten

Bel Rosa: 088 220 2295

Klanten over JAN©

Sinds 2013 regelt JAN© accountants mijn financiële zaken, voor zowel de B.V.´s als privé, en dat bevalt prima. Deskundige medewerkers die altijd meedenken en zich goed kunnen verplaatsen in mijn situatie. Ook wordt alles duidelijk uitgelegd. Ondanks de afstand tussen Friesland en Weesp wordt alles goed geregeld en volgt er altijd snel antwoord op mijn vragen. Een accountant die ik iedereen kan aanbevelen!

- Aant Buisman

Koston Noord B.V.

Al vele jaren is JAN©, in de persoon van Harry Bontje, onze vaste en betrouwbare partner. In al die tijd is hij daarbij niet alleen uitvoerend geweest maar had hij een duidelijk adviserende en sturende rol. Maar met name dit laatste, lastige, jaar (2020) was JAN© voor ons van onschatbare waarde. Kennis van de subsidiemogelijkheden, steeds meedenken met budgetveranderingen, en de begeleiding bij een internationale Management Buy Out, zullen ervoor zorgen dat wij goed door de crisis heen komen.

- Jan-Willem Knol

PPS Imaging B.V.

Een van de fijnste dingen van de samenwerking met JAN©: bij vragen of problemen krijgen we altijd direct een reactie. En daarnaast zorgen we er gezamenlijk voor dat jaarlijks de cijfers binnen afzienbare tijd gedeponeerd kunnen worden.

- David Westerhof

Atabix Solutions BV

Dankzij JAN© hebben we goed grip op de cijfers van de onderneming via een management-dashboard. Maandelijks bespreken we samen met accountant Wim de cijfers. Hierdoor zijn we goed in control en kunnen we waar nodig bijsturen. 

- Sander de Casparis

HC health

Ons resultaat uit samenwerken met JAN©: de overname van een concurrerende onderneming.

- Micha Hofstra

InstantDEG Steigerverhuur BV

Wat fijn is aan JAN©, is dat ze een transparante uitleg geven over de BOR en met je meedenken over een bedrijfsopvolgingsregeling. Daarnaast heeft JAN© gezorgd voor een vlotte afronding en deponering van de jaarstukken in het middelgrote segment. 

- Jim Kampfraat

Impala B.V. en Wout's Tegelhandel B.V.

JAN© heeft ons volledig begeleid en ontzorgd tijdens de entiteits-wijziging van ons bedrijf. Jolanda is een accountant die meedenkt met de onderneming, analyseert wat er gebeurt, die adviezen geeft en daarmee het uiteindelijke resultaat weet te verbeteren.

- Henkjan Klop

Polderman B.V.

Download de brochure Personeelsdiensten

JAN© Accountants en Adviseurs is dé partner van ondernemend Nederland. Lees in de brochure hoe we jouw onderneming verder helpen.