Let op

Wij ondersteunen geen Internet Explorer. Gebruik alstublieft een andere compatible browser voor de beste gebruikerservaring.

En wat doe je als je medewerker niet goed functioneert? Helpt een ontwikkeltraject, of moet je concluderen dat je afscheid van elkaar moet nemen? Bij al deze vragen is het prettig als je experts om je heen hebt die je kunnen adviseren over welke weg je het beste in kunt slaan. Of je nu een grote onderneming hebt, of een kleine met een aantal medewerkers. Ook is het mogelijk om bij (tijdelijk) gebrek aan een HRM-medewerker, gebruik te maken van een personeelsadviseur van JAN©. Deze verricht bij jou op de vloer de nodige HR-werkzaamheden.

Onze experts helpen je graag verder

Wil je meer informatie over onze diensten, neem dan gerust contact op met een van onze experts.

JAN© heeft verschillende vakspecialisten onder één dak. Zij nemen je werk uit handen, en staan met hun teams iedere dag voor je klaar om jou te adviseren bij verschillende ondernemersvraagstukken. Zo kun jij doen waar je ondernemer voor bent geworden.

Elizabeth Ilik

Jurist

Jurist en vakgroepeigenaar van JAN© Juristen. Gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractrecht en huurrecht. Lees hier meer over Elizabeth.