Accountancy

Haal jij je ondernemersdoelen? Je gevoel zegt van wel. Maar de enige manier om dat echt te weten, is door inzicht in de cijfers. JAN© maakt duidelijk waar je staat en we zorgen er uiteraard voor dat je aan wettelijke verplichtingen voldoet.

Hiermee helpt JAN© je verder:

AccountancyJAN Accountants en Adviseurs
Deze bedrijven presteren optimaal met JAN© Accountants en Adviseurs
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Cijfers voor onderbouwde ondernemersbeslissingen

JAN© maakt cijfers inzichtelijk, zodat jij ze kunt gebruiken bij onderbouwing van beslissingen. We geven inzicht of jij je doelen gaat halen en waar je bedrijf staat. Samen kiezen we voor de beste aanpak, ook als die niet over de gebaande paden gaat. 

De Diensten van JAN© - Accountancy
De diensten van JAN© - accountancy

Administratie

Administratie, dat zal wel. Altijd en overal bij je cijfers kunnen voor real-time inzicht is wat telt. De software van JAN© maakt dat mogelijk. We stellen een oplossing samen die precies bij jouw onderneming past. Niet andersom. Zo heb je geen omkijken naar de administratie, en kijk je altijd naar actuele cijfers. 

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Jaarrekening

Met een jaarrekening het gevoel dat je alleen achteruit kijkt? JAN© laat het daar niet bij. We zorgen dat je weet waar je staat, hoe je daar gekomen bent, maar belangrijker: we adviseren je over de volgende bestemming. Vooruitkijken dus!

JAN Jaarrekening

Verder komen als ondernemer?
JAN© staat voor je klaar!

Neem contact met ons op om het maximale uit je onderneming te halen

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Controle

Een verplichte controle afwachten? Rasechte ondernemers zitten niet stil en vragen zelf om een controle. JAN© verricht zowel vrijwillige als wettelijk verplichte accountantscontroles op jaarrekeningen.

JAN Accountants

Onze specialisten helpen je graag verder:

Geen medewerkers gevonden

Klanten over JAN©

Sinds 2013 regelt JAN© accountants mijn financiële zaken, voor zowel de B.V.´s als privé, en dat bevalt prima. Deskundige medewerkers die altijd meedenken en zich goed kunnen verplaatsen in mijn situatie. Ook wordt alles duidelijk uitgelegd. Ondanks de afstand tussen Friesland en Weesp wordt alles goed geregeld en volgt er altijd snel antwoord op mijn vragen. Een accountant die ik iedereen kan aanbevelen!

- Aant Buisman

Koston Noord B.V.

Al vele jaren is JAN©, in de persoon van Harry Bontje, onze vaste en betrouwbare partner. In al die tijd is hij daarbij niet alleen uitvoerend geweest maar had hij een duidelijk adviserende en sturende rol. Maar met name dit laatste, lastige, jaar (2020) was JAN© voor ons van onschatbare waarde. Kennis van de subsidiemogelijkheden, steeds meedenken met budgetveranderingen, en de begeleiding bij een internationale Management Buy Out, zullen ervoor zorgen dat wij goed door de crisis heen komen.

- Jan-Willem Knol

PPS Imaging B.V.

Een van de fijnste dingen van de samenwerking met JAN©: bij vragen of problemen krijgen we altijd direct een reactie. En daarnaast zorgen we er gezamenlijk voor dat jaarlijks de cijfers binnen afzienbare tijd gedeponeerd kunnen worden.

- David Westerhof

Atabix Solutions BV

Dankzij JAN© hebben we goed grip op de cijfers van de onderneming via een management-dashboard. Maandelijks bespreken we samen met accountant Wim de cijfers. Hierdoor zijn we goed in control en kunnen we waar nodig bijsturen. 

- Sander de Casparis

HC health

Ons resultaat uit samenwerken met JAN©: de overname van een concurrerende onderneming.

- Micha Hofstra

InstantDEG Steigerverhuur BV

Wat we niet verwacht hadden, dat JAN© ons liet zien? Dat bepaalde zaken, waarvan je denkt dat ze onbereikbaar zijn, toegankelijker zijn dan je in eerste instantie denkt! Dat komt door de gebundelde kennis die JAN© in huis heeft. Door de kundige begeleiding van JAN© is de volledige bedrijfsovername van SPOT ICT soepel verlopen.

- Marco Rietdijk

SPOT ICT, regelt het!

Wat fijn is aan JAN©, is dat ze een transparante uitleg geven over de BOR en met je meedenken over een bedrijfsopvolgingsregeling. Daarnaast heeft JAN© gezorgd voor een vlotte afronding en deponering van de jaarstukken in het middelgrote segment. 

- Jim Kampfraat

Impala B.V. en Wout's Tegelhandel B.V.

JAN© heeft ons volledig begeleid en ontzorgd tijdens de entiteits-wijziging van ons bedrijf. Jolanda is een accountant die meedenkt met de onderneming, analyseert wat er gebeurt, die adviezen geeft en daarmee het uiteindelijke resultaat weet te verbeteren.

- Henkjan Klop

Polderman B.V.

Neem contact op met JAN©

JAN© Accountants en Adviseurs is partner van ondernemend Nederland. Waar kunnen we jouw onderneming mee helpen?