Accountancy

Haal jij je ondernemersdoelen? Je gevoel zegt van wel. Maar de enige manier om dat echt te weten, is door inzicht in de cijfers. JAN© maakt duidelijk waar je staat en we zorgen er uiteraard voor dat je aan wettelijke verplichtingen voldoet.

Hiermee helpt JAN© je verder:

JAN© Dienst Accountancy
Deze bedrijven presteren optimaal met JAN© Accountants en Adviseurs
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Cijfers voor onderbouwde ondernemersbeslissingen

JAN© maakt cijfers inzichtelijk, zodat jij ze kunt gebruiken bij onderbouwing van beslissingen. We geven inzicht of jij je doelen gaat halen en waar je bedrijf staat. Samen kiezen we voor de beste aanpak, ook als die niet over de gebaande paden gaat. 

De Diensten van JAN© - Accountancy
De diensten van JAN© - accountancy

Administratie

Administratie, dat zal wel. Altijd en overal bij je cijfers kunnen voor real-time inzicht is wat telt. De software van JAN© maakt dat mogelijk. We stellen een oplossing samen die precies bij jouw onderneming past. Niet andersom. Zo heb je geen omkijken naar de administratie, en kijk je altijd naar actuele cijfers. 

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Jaarrekening

Met een jaarrekening het gevoel dat je alleen achteruit kijkt? JAN© laat het daar niet bij. We zorgen dat je weet waar je staat, hoe je daar gekomen bent, maar belangrijker: we adviseren je over de volgende bestemming. Vooruitkijken dus!

JAN Jaarrekening

Verder komen als ondernemer?
JAN© staat voor je klaar!

Neem contact met ons op om het maximale uit je onderneming te halen

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Controle

Een verplichte controle afwachten? Rasechte ondernemers zitten niet stil en vragen zelf om een controle. JAN© verricht zowel vrijwillige als wettelijk verplichte accountantscontroles op jaarrekeningen.

JAN Accountants

Onze specialisten helpen je graag verder:

Andrea van der Giezen - medewerkers van JAN©

“Ondernemen is me met de paplepel ingegoten. Aan de keukentafel werd er vroeger over de zaak van mijn vader gesproken. Nu gebruik ik cijfers om ondernemers te adviseren. Iedere ondernemer is anders, dat maakt mijn werk zo interessant.”

Andrea is Algemeen Directeur.

Andrea van der Giezen

Algemeen Directeur JAN©

Bel Andrea: 088 220 2357
Harry Bontje

“Ik houd van klanten die je echt verder kunt helpen, door inzicht te verschaffen of een vraagstuk op te lossen. Klanten zien me als iemand die ze ook onderweg in de auto even kunnen bellen. Wat we doen bij JAN©, is toekomstbestendig, voor onze klanten, voor JAN© én voor mij.”

Harry is Partner Accountant.

Harry Bontje

Partner Accountancy

Bel Harry: 088 220 2408
Jolanda van der Maden Jan (1)

“Ik ben een teamspeler, vind het leuk om anderen te inspireren. Mijn gedrevenheid zie ik terug bij ondernemers. Die hebben dezelfde drive! We trekken samen op en ik neem ze werk uit handen.”

Jolanda is partner, vestigingsleider van het kantoor in Valkenburg en gespecialiseerd in onder andere het begeleiden van familiebedrijven.

Jolanda van der Maden

Partner Accountancy

Bel Jolanda: 088 220 2304
Jordi Bakker - medewerkers van JAN©

“Ik zeg altijd: ik ben een adviseur die toevallig de opleiding tot accountant heeft gevolgd. Als adviseur breng ik vraag en antwoord bij elkaar, en bied ik oplossingen, op welk vlak van het ondernemerschap dan ook.”

Jordi is partner en onder andere gespecialiseerd in IFRS. Daarnaast is hij lid van de landelijke raad van de jaarverslaggeving

Jordi Bakker

Partner Accountancy

Bel Jordi: 088 220 2233
Michiel Peeters

“JAN© is een andere tak van sport. Ik sta echt als reisgenoot naast een ondernemer. Dat directe, daar geniet ik van. In gesprek met ondernemers. Hoe kan ik je helpen, waar slaap je slecht van?”

Michiel is partner en onder andere gespecialiseerd in vrijwillige en verplichte controles, en subsidieverklaringen.

Michiel Peeters

Partner Accountancy

Bel Michiel: 088 220 2385
Nico Perdaan - medewerkers van JAN©

“Ik heb nog steeds veel aan de brede opleiding die ik heb gedaan. Ik analyseer een situatie vanuit verschillende invalshoeken, op zoek naar de strategisch beste oplossing voor een klant. Soms vind ik die door een eind te hardlopen, dat geeft ruimte in m’n hoofd.”

Nico Perdaan is partner en gespecialiseerd in onder andere bedrijfsoptimalisatie.

Nico Perdaan

Partner Accountancy

Bel Nico: 088 220 2444
Pieter Stigter - Partner Accountancy

“Binnen JAN© krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien en in mijn huidige functie ben ik op mijn plek. Ik ben registeraccountant, maar niet zo van het controleren. Als bedrijfsadviseur kijk ik met klanten vooruit. Ik ben ook het liefst bij mijn klanten, daar krijg ik energie van.”

Pieter is Partner Accountant.

Pieter Stigter

Partner Accountancy

Bel Pieter: 088 220 2343
Wim Zagt

“Ik heb in het verleden met drie vrienden vier jaar een horecabedrijf gerund. Een geweldige en spannende tijd. Ik heb er als ondernemer veel van geleerd en neem dat mee voor onze klanten. Ik ken en herken de spanning die hoort bij het ondernemerschap.”

Wim Zagt is partner.

Wim Zagt

Partner Accountancy

Bel Wim: 088 220 2401

Klanten over JAN©

Sinds 2013 regelt JAN© accountants mijn financiële zaken, voor zowel de B.V.´s als privé, en dat bevalt prima. Deskundige medewerkers die altijd meedenken en zich goed kunnen verplaatsen in mijn situatie. Ook wordt alles duidelijk uitgelegd. Ondanks de afstand tussen Friesland en Weesp wordt alles goed geregeld en volgt er altijd snel antwoord op mijn vragen. Een accountant die ik iedereen kan aanbevelen!

- Aant Buisman

Koston Noord B.V.

Al vele jaren is JAN©, in de persoon van Harry Bontje, onze vaste en betrouwbare partner. In al die tijd is hij daarbij niet alleen uitvoerend geweest maar had hij een duidelijk adviserende en sturende rol. Maar met name dit laatste, lastige, jaar (2020) was JAN© voor ons van onschatbare waarde. Kennis van de subsidiemogelijkheden, steeds meedenken met budgetveranderingen, en de begeleiding bij een internationale Management Buy Out, zullen ervoor zorgen dat wij goed door de crisis heen komen.

- Jan-Willem Knol

PPS Imaging B.V.

Een van de fijnste dingen van de samenwerking met JAN©: bij vragen of problemen krijgen we altijd direct een reactie. En daarnaast zorgen we er gezamenlijk voor dat jaarlijks de cijfers binnen afzienbare tijd gedeponeerd kunnen worden.

- David Westerhof

Atabix Solutions BV

Dankzij JAN© hebben we goed grip op de cijfers van de onderneming via een management-dashboard. Maandelijks bespreken we samen met accountant Wim de cijfers. Hierdoor zijn we goed in control en kunnen we waar nodig bijsturen. 

- Sander de Casparis

HC health

Ons resultaat uit samenwerken met JAN©: de overname van een concurrerende onderneming.

- Micha Hofstra

InstantDEG Steigerverhuur BV

Wat fijn is aan JAN©, is dat ze een transparante uitleg geven over de BOR en met je meedenken over een bedrijfsopvolgingsregeling. Daarnaast heeft JAN© gezorgd voor een vlotte afronding en deponering van de jaarstukken in het middelgrote segment. 

- Jim Kampfraat

Impala B.V. en Wout's Tegelhandel B.V.

JAN© heeft ons volledig begeleid en ontzorgd tijdens de entiteits-wijziging van ons bedrijf. Jolanda is een accountant die meedenkt met de onderneming, analyseert wat er gebeurt, die adviezen geeft en daarmee het uiteindelijke resultaat weet te verbeteren.

- Henkjan Klop

Polderman B.V.

Neem contact op met JAN©

JAN© Accountants en Adviseurs is partner van ondernemend Nederland. Waar kunnen we jouw onderneming mee helpen?