Belastingen

Belastingen: ingewikkeld, langdradig en soms een blok aan je been. Begrijpelijk, omdat fiscale wetten en regels regelmatig veranderen. JAN© kent wet- en regelgeving, en wijzigingen, en doet er alles aan zodat je geen euro te veel betaalt!

Hiermee helpt JAN© je verder:

De diensten van JAN© - Accountancy
Deze bedrijven presteren optimaal met JAN© Accountants en Adviseurs
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Betaal niet te veel

JAN© houdt wijzigingen in fiscale wetten en regels scherp in de gaten. Met slimme data-analyses brengen we in kaart of dit kansen en bedreigingen voor jou en je onderneming vormen. Zijn die er? Dan nemen we contact met je op.

JAN© slimme data analyses
De diensten van JAN© - Belastingen

Geen euro te veel ...

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Belasting eigen woning

Ben je een ondernemer met een eigen woning of op zoek naar een eigen woning? Je kunt je hypotheek bij een bank afsluiten óf bij je eigen B.V. of familie. JAN© helpt je met overzicht en onderbouwing voor het maken van keuzes.

De diensten van JAN©

Verder komen als ondernemer? JAN© staat voor je klaar!

Neem contact met ons op om het maximale uit je onderneming te halen

De diensten van JAN©

Belasting onderneming

Net als alle ondernemers betaal je liefst niet te veel belasting. Wat is de fiscaal meest optimale wijze van ondernemen? JAN© schept orde in de chaos, kijkt naar fiscale voor- en nadelen en geeft scherp advies en onderbouwing.

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Fiscaal optimaal eigen salaris

Als je als directeur op de loonlijst van je eigen B.V. staat, hoeveel salaris betaal je dan jezelf? Dat kan met het uitgangspunt ‘hoeveel heb je elke maand nodig’ of ‘wat is fiscaal het meest voordelig’. JAN© laat je alle voor- en nadelen zien en helpt met afwegen.

JAN Accountants
De diensten van JAN©

Auto van de zaak of privé

Naast type, PK’s, carrosserie en kleur is er nog een vraag over je nieuwe auto: wordt het een privé-auto of auto van de zaak? En op welk moment haal je de auto van de zaak naar privé? Met JAN© bespaar je belasting op je auto.

Onze specialisten helpen je graag verder:

Camiel Lokkerbol - medewerkers van JAN©

“Ik houd van klanten proactief adviseren, vooral op basis van data. Wat goed is voor de één, kan ook goed werken voor een ander. Het mooiste is als we een ondernemer bellen dat hij geld kan besparen en de ondernemer positief verrast is!”

Camiel is fiscaal partner. Hij vertegenwoordigt JAN© bij het internationale netwerk GGI.

Camiel Lokkerbol

Partner Fiscalist

Bel Camiel: 088 220 2301
JAN© Steven Bulteel

“Bij estate planning komen veel zaken kijken. Geen situatie is hetzelfde, daardoor is het maatwerk. Ik vind het mooi om ondernemers te helpen om zaken te regelen zoals zij het willen, en ervoor te zorgen dat ze daarbij min mogelijk belasting betalen.”

Steven is fiscalist en gespecialiseerd in estate planning

Steven Bulteel

Fiscalist

Bel Steven: 088 220 2322
JAN© Nienke Kimsma

“De gesprekken met ondernemers, optimale situaties creëren door goed te luisteren naar de ondernemer, ingewikkelde fiscale vragen en soms een discussie met de Belastingdienst: daardoor heb ik het mooiste vak!”
Nienke is fiscalist en gespecialiseerd in C.V. en privacy-structuren

Nienke Kimsma

Fiscalist

Bel Nienke: 088 220 2427
Brit Vrijburg

Britt is fiscalist en gespecialiseerd in internationaal ondernemen en de Brexit

Britt Vrijburg

Fiscalist

Bel Britt: 088 220 2410
Tom Van Geel

“De meeste voldoening haal ik uit het optimaliseren van structuren van ondernemingen. Omdat iedere ondernemer en zijn onderneming verschillend is, maakt het maatwerk mijn werk zo interessant.”

Tom is fiscalist en gespecialiseerd in (her)structureringen, o.a. inbreng in de B.V.

 

Tom van Geel

Fiscalist

Bel Tom: 088 220 2287
Johan Bleij

“Het oplossen van een BTW-vraagstuk is als het maken van een puzzel. Als je mij vertelt hoe de puzzel eruit moet komen te zien, dan ga ik op zoek naar alle ontbrekende puzzelstukjes. Zo leg ik voor jou de BTW-puzzel. Niets geeft mij meer voldoening als het leggen van het laatste puzzelstukje. Daarmee krijg jij het optimale BTW-advies.”

Johan is belastingadviseur en BTW specialist bij JAN©

Johan Bleij

Fiscalist

Bel Johan: 088 220 2423
Patrick Voorn
“Ik ben van mening dat je pas optimaal kunt adviseren als je goed op de hoogte bent van wat er speelt bij een klant. En dan niet alleen voor wat betreft de onderneming. Ik pak snel de telefoon en bespreek lopende zaken met je. Of, zo je wilt, onder het genot van koffie in een meeting. Een drempel voor persoonlijk contact? Welnee, bel me gerust!”
Patrick is belastingadviseur en specialist auto (van de zaak)

Patrick Voorn

Fiscalist

Bel Patrick: 088 220 2274

Klanten over JAN©

Sinds 2013 regelt JAN© accountants mijn financiële zaken, voor zowel de B.V.´s als privé, en dat bevalt prima. Deskundige medewerkers die altijd meedenken en zich goed kunnen verplaatsen in mijn situatie. Ook wordt alles duidelijk uitgelegd. Ondanks de afstand tussen Friesland en Weesp wordt alles goed geregeld en volgt er altijd snel antwoord op mijn vragen. Een accountant die ik iedereen kan aanbevelen!

- Aant Buisman

Koston Noord B.V.

Al vele jaren is JAN©, in de persoon van Harry Bontje, onze vaste en betrouwbare partner. In al die tijd is hij daarbij niet alleen uitvoerend geweest maar had hij een duidelijk adviserende en sturende rol. Maar met name dit laatste, lastige, jaar (2020) was JAN© voor ons van onschatbare waarde. Kennis van de subsidiemogelijkheden, steeds meedenken met budgetveranderingen, en de begeleiding bij een internationale Management Buy Out, zullen ervoor zorgen dat wij goed door de crisis heen komen.

- Jan-Willem Knol

PPS Imaging B.V.

Een van de fijnste dingen van de samenwerking met JAN©: bij vragen of problemen krijgen we altijd direct een reactie. En daarnaast zorgen we er gezamenlijk voor dat jaarlijks de cijfers binnen afzienbare tijd gedeponeerd kunnen worden.

- David Westerhof

Atabix Solutions BV

Dankzij JAN© hebben we goed grip op de cijfers van de onderneming via een management-dashboard. Maandelijks bespreken we samen met accountant Wim de cijfers. Hierdoor zijn we goed in control en kunnen we waar nodig bijsturen. 

- Sander de Casparis

HC health

Ons resultaat uit samenwerken met JAN©: de overname van een concurrerende onderneming.

- Micha Hofstra

InstantDEG Steigerverhuur BV

Wat we niet verwacht hadden, dat JAN© ons liet zien? Dat bepaalde zaken, waarvan je denkt dat ze onbereikbaar zijn, toegankelijker zijn dan je in eerste instantie denkt! Dat komt door de gebundelde kennis die JAN© in huis heeft. Door de kundige begeleiding van JAN© is de volledige bedrijfsovername van SPOT ICT soepel verlopen.

- Marco Rietdijk

SPOT ICT, regelt het!

JAN© heeft me verrast door heel veel zorgen weg te nemen, door een goede begeleiding met het financiële aspect van een onderneming. Met begeleiding van JAN© heb ik de zaak (Pallas Optiek) van mijn ouders kunnen overnemen. 

- Lisa van Ommen

Pallas Optiek

Wat fijn is aan JAN©, is dat ze een transparante uitleg geven over de BOR en met je meedenken over een bedrijfsopvolgingsregeling. Daarnaast heeft JAN© gezorgd voor een vlotte afronding en deponering van de jaarstukken in het middelgrote segment. 

- Jim Kampfraat

Impala B.V. en Wout's Tegelhandel B.V.

JAN© heeft ons volledig begeleid en ontzorgd tijdens de entiteits-wijziging van ons bedrijf. Jolanda is een accountant die meedenkt met de onderneming, analyseert wat er gebeurt, die adviezen geeft en daarmee het uiteindelijke resultaat weet te verbeteren.

- Henkjan Klop

Polderman B.V.

Neem contact op met JAN©

JAN© Accountants en Adviseurs is partner van ondernemend Nederland. Waar kunnen we jouw onderneming mee helpen?