Belastingen

Belastingen: ingewikkeld, langdradig en soms een blok aan je been. Begrijpelijk, omdat fiscale wetten en regels regelmatig veranderen. JAN© kent wet- en regelgeving, en wijzigingen, en doet er alles aan zodat je geen euro te veel betaalt!

Hiermee helpt JAN© je verder:

Accountancy diensten van JAN©
Deze bedrijven presteren optimaal met JAN© Accountants en Adviseurs
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Betaal niet te veel

JAN© houdt wijzigingen in fiscale wetten en regels scherp in de gaten. Met slimme data-analyses brengen we in kaart of dit kansen en bedreigingen voor jou en je onderneming vormen. Zijn die er? Dan nemen we contact met je op.

Slimme data-analyses van JAN waardoor je geen euro te veel betaalt
Diensten van JAN©

Geen euro te veel ...

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Belasting eigen woning

Ben je een ondernemer met een eigen woning of op zoek naar een eigen woning? Je kunt je hypotheek bij een bank afsluiten óf bij je eigen B.V. of familie. JAN© helpt je met overzicht en onderbouwing voor het maken van keuzes.

Diensten van JAN©

Verder komen als ondernemer? JAN© staat voor je klaar!

Neem contact met ons op om het maximale uit je onderneming te halen

Diensten van JAN©

Belasting onderneming

Net als alle ondernemers betaal je liefst niet te veel belasting. Wat is de fiscaal meest optimale wijze van ondernemen? JAN© schept orde in de chaos, kijkt naar fiscale voor- en nadelen en geeft scherp advies en onderbouwing.

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Fiscaal optimaal eigen salaris

Als je als directeur op de loonlijst van je eigen B.V. staat, hoeveel salaris betaal je dan jezelf? Dat kan met het uitgangspunt ‘hoeveel heb je elke maand nodig’ of ‘wat is fiscaal het meest voordelig’. JAN© laat je alle voor- en nadelen zien en helpt met afwegen.

Diensten van JAN©
Diensten van JAN©

Auto van de zaak of privé

Naast type, PK’s, carrosserie en kleur is er nog een vraag over je nieuwe auto: wordt het een privé-auto of auto van de zaak? En op welk moment haal je de auto van de zaak naar privé? Met JAN© bespaar je belasting op je auto.

Onze specialisten helpen je graag verder:

Camiel Lokkerbol

“Ik houd van klanten proactief adviseren, vooral op basis van data. Wat goed is voor de één, kan ook goed werken voor een ander. Het mooiste is als we een ondernemer bellen dat hij geld kan besparen en de ondernemer positief verrast is!”

Camiel is fiscaal partner. Hij vertegenwoordigt JAN© bij het internationale netwerk GGI.

Camiel Lokkerbol

Partner Fiscalist

Bel Camiel: 088 220 2301
Steven Bulteel

“Bij estate planning komen veel zaken kijken. Geen situatie is hetzelfde, daardoor is het maatwerk. Ik vind het mooi om ondernemers te helpen om zaken te regelen zoals zij het willen, en ervoor te zorgen dat ze daarbij min mogelijk belasting betalen.”

Steven is fiscalist en gespecialiseerd in estate planning

Steven Bulteel

Fiscalist

Bel Steven: 088 220 2322
Nicole Lennarts
“Mijn hart ligt bij het familiebedrijf, met echte aandacht voor de familie achter het bedrijf. Daarbij ben ik betrokken bij de vele facetten van het leven van familieleden, bij het bedrijf en bij alle fiscale aspecten die spelen. Dat inspireert mij dagelijks als fiscaal adviseur.”
Nicole is fiscalist en gespecialiseerd in het adviseren van vermogende particulieren en familiebedrijven.

Nicole Lennarts

Fiscalist

Bel Nicole: 088 220 2311
Nienke Kimsma

“De gesprekken met ondernemers, het creëren van de meest optimale situatie door goed te luisteren naar de wens van de ondernemer, de ingewikkelde fiscale vragen en soms een discussie met de Belastingdienst maken dat ik met recht kan zeggen dat ik het mooiste vak van de wereld heb.”
Nienke is fiscalist en gespecialiseerd in C.V. en privacy-structuren

Nienke Kimsma

Fiscalist

Bel Nienke: 088 220 2427

Klanten over JAN©

Een van de fijnste dingen van de samenwerking met JAN©: bij vragen of problemen krijgen we altijd direct een reactie. En daarnaast zorgen we er gezamenlijk voor dat jaarlijks de cijfers binnen afzienbare tijd gedeponeerd kunnen worden.

- David Westerhof

Atabix Solutions BV

Dankzij JAN© hebben we goed grip op de cijfers van de onderneming via een management-dashboard. Maandelijks bespreken we samen met accountant Wim de cijfers. Hierdoor zijn we goed in control en kunnen we waar nodig bijsturen. 

- Sander de Casparis

HC health

Ons resultaat uit samenwerken met JAN©: de overname van een concurrerende onderneming.

- Micha Hofstra

InstantDEG Steigerverhuur BV

Wat we niet verwacht hadden, dat JAN© ons liet zien? Dat bepaalde zaken, waarvan je denkt dat ze onbereikbaar zijn, toegankelijker zijn dan je in eerste instantie denkt! Dat komt door de gebundelde kennis die JAN© in huis heeft. Door de kundig begeleiding van JAN© is de volledige bedrijfsovername van SPOT ICT soepel verlopen.

- Marco Rietdijk

SPOT ICT, regelt het!

JAN© heeft me verrast door heel veel zorgen weg te nemen, door een goede begeleiding met het financiële aspect van een onderneming. Met begeleiding van JAN© heb ik de zaak (Pallas Optiek) van mijn ouders kunnen overnemen. 

- Lisa van Ommen

Pallas Optiek

Wat fijn is aan JAN©, is dat ze een transparante uitleg geven over de BOR en met je meedenken over een bedrijfsopvolgingsregeling. Daarnaast heeft JAN© gezorgd voor een vlotte afronding en deponering van de jaarstukken in het middelgrote segment. 

- Jim Kampfraat

Impala B.V. en Wout's Tegelhandel B.V.

JAN© heeft ons volledig begeleid en ontzorgd tijdens de entiteits-wijziging van ons bedrijf. Jolanda is een accountant die meedenkt met de onderneming, analyseert wat er gebeurt, die adviezen geeft en daarmee het uiteindelijke resultaat weet te verbeteren.

- Henkjan Klop

Polderman B.V.

Neem contact op met JAN©

JAN© Accountants en Adviseurs is partner van ondernemend Nederland. Waar kunnen we jouw onderneming mee helpen?