JAN© haalt het maximale uit je onderneming

Klaar om met JAN© het beste uit je onderneming te halen? Wij zijn er voor ondernemers, op elk moment en met welke uitdaging je ook te maken hebt.

JAN© Over Ons
Deze bedrijven presteren optimaal met JAN© Accountants en Adviseurs

Wat maakt JAN© uniek?

Met JAN© Accountants & Adviseurs sta je er niet alleen voor als ondernemer. Door onze persoonlijke aanpak en de juiste kennis geven we je rust en zekerheid. We hebben bovendien het lef om het nét even anders te doen. Wij zijn jouw ambitieuze partner die je helpt om je doelen te realiseren. Een partner met humor om onvergetelijke ervaringen te creëren.

Jolanda van der Maden medewerker
JAN© belooft onvergetelijk werk
Fistbump

Ondersteuning op alle vlakken van het ondernemerschap

Prestatieverbetering

Focus op prestaties verbeteren en doelen halen

JAN© - aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt, geen tien loketjes

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Ambitieus, doortastend en vol lef Het JAN© team bestaat uit:

Fiscalisten

Fiscalisten

Juristen

Juristen

Accountants

Accountants

Bedrijfsadviseurs

Bedrijfsadviseurs

Administrators

Administrateurs

Personeeladviseurs

Personeelsadviseurs

Pensioenadviseurs

Pensioenadviseurs

Waarderingspecialisten

Waarderings-specialisten

Fiscalisten

Financieel planners

Onze specialisten helpen je graag verder:

Andrea van der Giezen - medewerkers van JAN©

“Ondernemen is me met de paplepel ingegoten. Aan de keukentafel werd er vroeger over de zaak van mijn vader gesproken. Nu gebruik ik cijfers om ondernemers te adviseren. Iedere ondernemer is anders, dat maakt mijn werk zo interessant.”

Andrea is Algemeen Directeur.

Andrea van der Giezen

Algemeen Directeur JAN©

Bel Andrea: 088 220 2357
Camiel Lokkerbol - medewerkers van JAN©

“Ik houd van klanten proactief adviseren, vooral op basis van data. Wat goed is voor de één, kan ook goed werken voor een ander. Het mooiste is als we een ondernemer bellen dat hij geld kan besparen en de ondernemer positief verrast is!”

Camiel is fiscaal partner. Hij vertegenwoordigt JAN© bij het internationale netwerk GGI.

Camiel Lokkerbol

Partner Fiscalist

Bel Camiel: 088 220 2301
Elizabeth Ilik

“Het werk is hetzelfde als wat ik als advocaat deed, maar dan een stap verder. Er is meer ruimte voor betrokkenheid bij de klant, waardoor ik zaken tactisch kan benaderen en oplossen.”
Elizabeth is jurist en vakgroepeigenaar van JAN© Juristen. Ze is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht, huurrecht en migrantenrecht.

Elizabeth Ilik

Senior Jurist

Bel Elizabeth: 088 220 2339
JAN© Fleur van Tol

“Wat mijn werk als jurist voor JAN© zo leuk maakt is de afwisseling. Het geeft voldoening om jou als ondernemer al dan niet samen met een van mijn collega’s, een accountant, fiscalist of overnamespecialist, van het beste advies te voorzien.”

Fleur is jurist met een realistische kijk op zaken en pragmatische aanpak, gespecialiseerd in ondernemingsrecht, privacy (AVG), informaticarecht, huurrecht en contractenrecht.

Fleur van Tol

Senior Jurist

Bel Fleur: 088 220 2238
Harry Bontje

“Ik houd van klanten die je echt verder kunt helpen, door inzicht te verschaffen of een vraagstuk op te lossen. Klanten zien me als iemand die ze ook onderweg in de auto even kunnen bellen. Wat we doen bij JAN©, is toekomstbestendig, voor onze klanten, voor JAN© én voor mij.”

Harry is Partner Accountant.

Harry Bontje

Partner Accountancy

Bel Harry: 088 220 2408
Jaap de Bruijn

Het geeft mij veel plezier en voldoening om samen met mijn JAN© collega’s de ondernemer van A tot Z zowel financieel, fiscaal als juridisch te begeleiden in overnametrajecten en de ondernemer te ondersteunen bij de onderhandelingen en contractbesprekingen. Zo dragen wij actief bij aan het belangrijke nieuwe hoofdstuk van de ondernemer.”  

Jaap is Senior Jurist en gespecialiseerd in fusies en overnames en due diligence onderzoeken. Daarnaast houdt hij zich bezig met ondernemingsrecht in het algemeen.

Jaap de Bruijn

Senior Jurist

Bel Jaap: 088 220 2275
Jim Egbers

Nadat mijn ouders hun onderneming verkochten, besefte ik me dat ik ondernemers wil bijstaan bij de verkoop van hun “kindje”. Als overname adviseur begeleid ik mijn klanten naar een succesvolle verkoop met dezelfde daadkracht en passie als zij hun bedrijf hebben grootgebracht.

Jim Egbers

Consultant Fusies & Overnames

Johan Bleij

“Het oplossen van een BTW-vraagstuk is als het maken van een puzzel. Als je mij vertelt hoe de puzzel eruit moet komen te zien, dan ga ik op zoek naar alle ontbrekende puzzelstukjes. Zo leg ik voor jou de BTW-puzzel. Niets geeft mij meer voldoening als het leggen van het laatste puzzelstukje. Daarmee krijg jij het optimale BTW-advies.”

Johan is belastingadviseur en BTW specialist bij JAN©

Johan Bleij

Fiscalist

Bel Johan: 088 220 2423
Jolanda van der Maden Jan (1)

“Ik ben een teamspeler, vind het leuk om anderen te inspireren. Mijn gedrevenheid zie ik terug bij ondernemers. Die hebben dezelfde drive! We trekken samen op en ik neem ze werk uit handen.”

Jolanda is partner, vestigingsleider van het kantoor in Valkenburg en gespecialiseerd in onder andere het begeleiden van familiebedrijven.

Jolanda van der Maden

Partner Accountancy

Bel Jolanda: 088 220 2304
Jordi Bakker - medewerkers van JAN©

“Ik zeg altijd: ik ben een adviseur die toevallig de opleiding tot accountant heeft gevolgd. Als adviseur breng ik vraag en antwoord bij elkaar, en bied ik oplossingen, op welk vlak van het ondernemerschap dan ook.”

Jordi is partner en onder andere gespecialiseerd in IFRS. Daarnaast is hij lid van de landelijke raad van de jaarverslaggeving

Jordi Bakker

Partner Accountancy

Bel Jordi: 088 220 2233
Koen Medewerker

Als Register Valuator geef ik klanten inzicht in de waarde van een bedrijf, bijvoorbeeld bij verkoop, geschillen, fiscale kwesties of bedrijfsopvolging. In mijn analyses komen financiën, marktontwikkelingen én de rol van het management samen en geef ik inzicht in hoe de waarde van een bedrijf is opgebouwd. 

Koen van der Kroft

Consultant Waarderingen

Kylian medewerker

Bij JAN© Fusies & Overnames ben ik als Corporate Finance consultant gespecialiseerd in het begeleiden van aan- en verkooptrajecten. Daarnaast ben ik betrokken bij waardering- en financieringsvraagstukken. Door mijn grondige affiniteit met ondernemerschap ben ik gedreven om het beste resultaat voor onze klanten te behalen.

Kylian Verkerk

Consultant Fusies & Overnames

Bel Kylian: 06 – 27 52 23 44
JAN© Marit Huisman

“Als jurist bij JAN© kan ik een ondernemer écht helpen om samen tot een werkbare oplossing te komen. Vaak met een praktische aanpak, maar zonder de juridische analyse te verliezen! Oplossingen komen aan op maatwerk. Hierdoor komt mijn gedrevenheid het beste tot z’n recht.”

Marith is senior jurist en gespecialiseerd in arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht en huurrecht.

Marith Huijsman

Senior Jurist

Bel Marith: 088 220 2437
Mark Hilarius

“Ik kom uit een ondernemende familie en mijn oom heeft mij op jonge leeftijd laten proeven van het pensioenvak. Nu gebruik ik mijn kennis en ervaring om ondernemers en haar personeel te adviseren op het gebied van pensioen. Voor elke situatie is een passende oplossing en daar help ik graag bij.”

Mark is financieel planner en pensioenadviseur

Mark Hilarius

Financieel Planner / Pensioenadviseur

Bel Mark: 088 220 2330
Michiel Peeters

“JAN© is een andere tak van sport. Ik sta echt als reisgenoot naast een ondernemer. Dat directe, daar geniet ik van. In gesprek met ondernemers. Hoe kan ik je helpen, waar slaap je slecht van?”

Michiel is partner en onder andere gespecialiseerd in vrijwillige en verplichte controles, en subsidieverklaringen.

Michiel Peeters

Partner Accountancy

Bel Michiel: 088 220 2385
Nico Perdaan - medewerkers van JAN©

“Ik heb nog steeds veel aan de brede opleiding die ik heb gedaan. Ik analyseer een situatie vanuit verschillende invalshoeken, op zoek naar de strategisch beste oplossing voor een klant. Soms vind ik die door een eind te hardlopen, dat geeft ruimte in m’n hoofd.”

Nico Perdaan is partner en gespecialiseerd in onder andere bedrijfsoptimalisatie.

Nico Perdaan

Partner Accountancy

Bel Nico: 088 220 2444
Pieter Stigter - Partner Accountancy

“Binnen JAN© krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien en in mijn huidige functie ben ik op mijn plek. Ik ben registeraccountant, maar niet zo van het controleren. Als bedrijfsadviseur kijk ik met klanten vooruit. Ik ben ook het liefst bij mijn klanten, daar krijg ik energie van.”

Pieter is Partner Accountant.

Pieter Stigter

Partner Accountancy

Bel Pieter: 088 220 2343
Rosa Kromhout van der Meer

Rosa is gespecialiseerd in subsidies en de WKR

Rosa Kromhout van der Meer

Adviseur loonheffingen en manager JAN© Personeelsdiensten

Bel Rosa: 088 220 2295
Ruurd Somberg

Wij hebben verstand van het verkopen, aankopen, waarderen en financieren van bedrijven. Dat klinkt natuurlijk als zakelijke en ingewikkelde dingen en voor een deel is dat ook. Maar waar ik écht het verschil kan maken bij dergelijke vraagstukken, is het bijstaan van de man of vrouw die onmiskenbaar verbonden is aan wat het bedrijf voor hem of haar betekent.

Ruurd Somberg

Manager Fusies & Overnames

Bel Ruurd: 06 - 51 11 89 80
Sanne Medewerker

Bij JAN© staat een persoonlijke aanpak voorop. Dit geeft mij voldoening, omdat ik hiermee klanten van A tot Z kan begeleiden. Hierdoor kan ik inspelen op hun individuele behoeften en hen optimaal ondersteunen.

Sanne Jonker

Consultant Fusies & Overnames

JAN© Steven Bulteel

“Bij estate planning komen veel zaken kijken. Geen situatie is hetzelfde, daardoor is het maatwerk. Ik vind het mooi om ondernemers te helpen om zaken te regelen zoals zij het willen, en ervoor te zorgen dat ze daarbij min mogelijk belasting betalen.”

Steven is fiscalist en gespecialiseerd in estate planning

Steven Bulteel

Fiscalist

Bel Steven: 088 220 2322
Medewerker Tjark

Als Fusie & Overnameadviseur bij JAN© begeleid ik ondernemers door de vaak complexe stappen van zowel verkoop- als aankooptrajecten. Met een analytische en doelgerichte aanpak streef ik naar soepele en succesvolle transacties. Mijn passie ligt in het vinden van oplossingen die waarde toevoegen voor mijn klanten.

Tjark van Heeswijk

Consultant Fusies & Overnames

Tom Van Geel

“De meeste voldoening haal ik uit het optimaliseren van structuren van ondernemingen. Omdat iedere ondernemer en zijn onderneming verschillend is, maakt het maatwerk mijn werk zo interessant.”

Tom is fiscalist en gespecialiseerd in (her)structureringen, o.a. inbreng in de B.V.

 

Tom van Geel

Fiscalist

Bel Tom: 088 220 2287
Wim Zagt

“Ik heb in het verleden met drie vrienden vier jaar een horecabedrijf gerund. Een geweldige en spannende tijd. Ik heb er als ondernemer veel van geleerd en neem dat mee voor onze klanten. Ik ken en herken de spanning die hoort bij het ondernemerschap.”

Wim Zagt is partner.

Wim Zagt

Partner Accountancy

Bel Wim: 088 220 2401

Ook werken bij JAN©?

Onze belofte: onvergetelijk werk. Vanaf dag één ga je aan de slag voor boeiende en interessante opdrachtgevers. Vul jij ons team aan met je ambities, doortastendheid, nieuwsgierigheid en kritisch-vriendelijke houding?

Ontvang actueel en persoonlijk nieuws

Hoe breng je jouw onderneming verder? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.