Algemene voorwaarden

square grey
square grey
square grey

© Copyright 2023

JAN© heeft de inhoud op zijn website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geschreven. Ook actualiseert JAN© de inhoud van de website regelmatig. Voor informatie die desondanks niet volledig of niet juist weergegeven is en voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze inhoud kan JAN© helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Het is niet toegestaan informatie van de website van JAN© te gebruiken, te openbaren, te distribueren, te kopiëren of te dupliceren.

JAN© verschaft op zijn website informatie over alle diensten die JAN© in de breedst mogelijke zin van het woord kan aanbieden. Het is aan de cliënt een keuze te maken uit dit aanbod. Deze keuze wordt vastgelegd in de opdrachtbevestiging. Werkzaamheden, adviezen en diensten die buiten de expliciet vastgelegde afspraken in de opdrachtbevestiging vallen worden derhalve niet door JAN© verricht. Indien de wens bestaat om het afgesproken dienstenpakket uit te breiden kan hiervoor contact opgenomen worden met de contactpersoon bij JAN©.

Op alle diensten die JAN© verricht zijn de algemene voorwaarden van toepassing evenals de vastgelegde afspraken in de opdrachtbevestiging.

Nederlandstalige voorwaarden

Algemene voorwaarden van de softwareleveranciers waar we mee samenwerken

Engelstalige voorwaarden

Over JAN©
Accountants en Adviseurs

Op de professionals van JAN© kun je rekenen. We zijn er voor je als ondernemer met echte aandacht voor jouw bedrijf, tijdens mooie momenten, maar juist ook als het lastig is of als je door een moeilijke tijd gaat. Daarbij trekken we alles uit de kast en komen we met nieuwe mogelijkheden en oplossingen. Zo halen we samen het maximale uit jouw onderneming.

Jolanda van der Maden medewerker