Het team van JAN©

Wij zijn partner van doortastende ondernemers en helpen je om je ondernemersdoelen te realiseren.

Het team van JAN
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Ambitieus, doortastend en vol lef Het JAN© team bestaat uit:

Fiscalisten

Fiscalisten

Juristen

Juristen

Accountants

Accountants

Bedrijfsadviseurs

Bedrijfsadviseurs

Administrateurs

Administrateurs

Personeeladviseurs

Personeelsadviseurs

Pensioenadviseurs

Pensioenadviseurs

Waarderingspecialisten

Waarderings-specialisten

Fiscalisten

Financieel planners

Ook werken bij JAN©?

Onze belofte voor jouw carrière: onvergetelijk. Elke ervaring moet bijzonder zijn en vanaf dag één ga je aan de slag voor grote opdrachtgevers. Vul jij met je lef, humor en tikkeltje brutaliteit ons team aan?

Wat maakt JAN uniek?

Het team
van JAN©

Jordi Bakker

“Ik zeg altijd: ik ben een adviseur die toevallig de opleiding tot accountant heeft gevolgd. Als adviseur breng ik vraag en antwoord bij elkaar, en bied ik oplossingen, op welk vlak van het ondernemerschap dan ook.”

Jordi is partner en onder andere gespecialiseerd in IFRS. Daarnaast is hij lid van de landelijke raad van de jaarverslaggeving

Jordi Bakker

Partner Accountancy

Bel Jordi: 088 220 2339
Harry Bontje

“Ik houd van klanten die je echt verder kunt helpen, door inzicht te verschaffen of een vraagstuk op te lossen. Klanten zien me als iemand die ze ook onderweg in de auto even kunnen bellen. Wat we doen bij JAN©, is toekomstbestendig, voor onze klanten, voor JAN© én voor mij.”

Harry is accountant.

Harry Bontje

Accountant

Bel Harry: 088 220 2408
Steven Bulteel

“Bij estate planning komen veel zaken kijken. Geen situatie is hetzelfde, daardoor is het maatwerk. Ik vind het mooi om ondernemers te helpen om zaken te regelen zoals zij het willen, en ervoor te zorgen dat ze daarbij min mogelijk belasting betalen.”

Steven is fiscalist en gespecialiseerd in estate planning

Steven Bulteel

Fiscalist

Bel Steven: 088 220 2322
Elice Douque

Elice is HR-adviseur

Elice Douque

HR-adviseur

Bel Elice: 088 220 2260
Andrea van der Giezen

“Ondernemen is me met de paplepel ingegoten. Aan de keukentafel werd er vroeger over de zaak van mijn vader gesproken. Nu gebruik ik cijfers om ondernemers te adviseren. Iedere ondernemer is anders, dat maakt mijn werk zo interessant.”

Andrea is partner en onder andere gespecialiseerd in de controlepraktijk. Ze vertegenwoordigt JAN© bij het internationale netwerk GGI.

Andrea van der Giezen

Partner Accountancy

Bel Andrea: 088 220 2357
Ad Hendriksen

“Naast mijn werk ben ik zo’n 24 uur per week voorzitter van Voetbalvereniging Rijnsburgse Boys. Mijn derde termijn eindigt bijna; dan neem ik als voorzitter afscheid. Dat geeft ruimte voor nieuwe ideeën. Die visie hanteren we ook bij JAN©.”

Ad Hendriksen is partner.

Ad Hendriksen

Partner Accountancy

Bel Ad: 088 220 2282
Mark Hilarius

“Ik kom uit een ondernemende familie en mijn oom heeft mij op jonge leeftijd laten proeven van het pensioenvak. Nu gebruik ik mijn kennis en ervaring om ondernemers en haar personeel te adviseren op het gebied van pensioen. Voor elke situatie is een passende oplossing en daar help ik graag bij.”

Mark is financieel planner en pensioenadviseur

Mark Hilarius

Financieel Planner / Pensioenadviseur

Bel Mark: 088 220 2330
Geert Hoedjes

“Bij een overname of fusie is het zeker in de eerste fase een kwestie van de zaken op orde hebben, weten waar je ’t over hebt en vertrouwen winnen. Ik ben een mensenmens, dat heb ik leren gebruiken tijdens onderhandelingen.”

Geert is adviseur fusies en overnames. Daarnaast is hij vakgroepeigenaar van JAN© Bedrijfsadvies.

Geert Hoedjes

Adviseur Fusies & Overnames

Bel Geert: 088 220 2447
Marit Huisman

“Enkele jaren gelden bewust de overstap vanuit de advocatuur gemaakt en geen dag spijt gehad: eindelijk de mogelijkheid een ondernemer écht tot hulp te kunnen zijn door ‘naast hem te staan’ en gezamenlijk een werkbare oplossing te vinden. Vaak met een praktische aanpak, maar zonder de juridische analyse te verliezen! Wat voor de één werkt, hoeft voor de ander geen werkbare oplossing te zijn. Het komt vaak aan op maatwerk. Hierdoor komt mijn passie, inlevingsvermogen en gedrevenheid voor het vak het beste tot zijn recht.”

Marith is senior jurist en gespecialiseerd in arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht en huurrecht.

Marith Huijsman

Senior Jurist

Bel Marith: 088 220 2437
Elizabeth Ilik

“Het werk is hetzelfde als wat ik deed als advocaat. Of nee, ik ga nu zelfs een stap verder. Er is bij JAN© meer ruimte voor betrokkenheid bij de klant, waardoor ik echt naast de klant sta en zaken voor de klant tactisch kan benaderen en oplossen”.
Elizabeth is jurist en vakgroepeigenaar van JAN© Juristen. Ze is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht, huurrecht en migrantenrecht.

Elizabeth Ilik

Senior Jurist

Bel Elizabeth: 088 220 2339
Nienke Kimsma

“De gesprekken met ondernemers, het creëren van de meest optimale situatie door goed te luisteren naar de wens van de ondernemer, de ingewikkelde fiscale vragen en soms een discussie met de Belastingdienst maken dat ik met recht kan zeggen dat ik het mooiste vak van de wereld heb.”
Nienke is fiscalist en gespecialiseerd in C.V. en privacy-structuren

Nienke Kimsma

Fiscalist

Bel Nienke: 088 220 2427
Nicole Lennarts
“Mijn hart ligt bij het familiebedrijf, met echte aandacht voor de familie achter het bedrijf. Daarbij ben ik betrokken bij de vele facetten van het leven van familieleden, bij het bedrijf en bij alle fiscale aspecten die spelen. Dat inspireert mij dagelijks als fiscaal adviseur.”
Nicole is fiscalist en gespecialiseerd in het adviseren van vermogende particulieren en familiebedrijven.

Nicole Lennarts

Fiscalist

Bel Nicole: 088 220 2311
Camiel Lokkerbol

“Ik houd van klanten proactief adviseren, vooral op basis van data. Wat goed is voor de één, kan ook goed werken voor een ander. Het mooiste is als we een ondernemer bellen dat hij geld kan besparen en de ondernemer positief verrast is!”

Camiel is fiscaal partner. Hij vertegenwoordigt JAN© bij het internationale netwerk GGI.

Camiel Lokkerbol

Partner Fiscalist

Bel Camiel: 088 220 2301
Jolanda van der Maden

“Ik ben een teamspeler, vind het leuk om anderen te inspireren. Mijn gedrevenheid zie ik terug bij ondernemers. Die hebben dezelfde drive! We trekken samen op en ik neem ze werk uit handen.”

Jolanda is partner, vestigingsleider van het kantoor in Valkenburg en gespecialiseerd in onder andere het begeleiden van familiebedrijven.

Jolanda van der Maden

Partner Accountancy

Bel Jolanda: 088 220 2304
Rosa Kromhout van der Meer

Rosa is gespecialiseerd in subsidies en de WKR

Rosa Kromhout van der Meer

Adviseur loonheffingen en manager JAN© Personeelsdiensten

Bel Rosa: 088 220 2295
Pieter Mul

“De keuze om Algemeen Directeur van JAN© te worden in 2013 was een lastige. Ik moest afstand nemen van klanten waar ik jaren mee heb samengewerkt. Maar als ik iets doe, ga ik er vol voor!”

Pieter is Algemeen Directeur en lid van het Dagelijks Bestuur van JAN©.

Pieter Mul

Algemeen Directeur JAN©

Bel Pieter: 088 220 2309
Marieke Nicolai

“Als voormalig ondernemer (advocatenkantoor) weet ik wat er bij ondernemers speelt. Met mijn juridische knowhow ben ik daarom goed in staat ondernemers pro actief en probleemoplossend te adviseren. Een tevreden klant geeft mij voldoening.”

Marieke is senior jurist en gespecialiseerd in arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht en huurrecht.

Marieke Nicolai

Senior Jurist

Bel Marieke: 088 220 2244
Michiel Peeters JAN

“JAN© is een andere tak van sport. Ik sta echt als reisgenoot naast een ondernemer. Dat directe, daar geniet ik van. In gesprek met ondernemers. Hoe kan ik je helpen, waar slaap je slecht van?”

Michiel is partner en onder andere gespecialiseerd in vrijwillige en verplichte controles, subsidieverklaringen en IFRS.

Michiel Peeters

Partner Accountancy

Bel Michiel: 088 220 2385
Nico Perdaan

“Ik heb nog steeds veel aan de brede opleiding die ik heb gedaan. Ik analyseer een situatie vanuit verschillende invalshoeken, op zoek naar de strategisch beste oplossing voor een klant. Soms vind ik die door een eind te hardlopen, dat geeft ruimte in m’n hoofd.”

Nico Perdaan is partner en gespecialiseerd in onder andere bedrijfsoptimalisatie.

Nico Perdaan

Partner Accountancy

Bel Nico: 088 220 2444
Pieter Stigter

“Binnen JAN© krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien en in mijn huidige functie ben ik op mijn plek. Ik ben registeraccountant, maar niet zo van het controleren. Als bedrijfsadviseur kijk ik met klanten vooruit. Ik ben ook het liefst bij mijn klanten, daar krijg ik energie van.”

Pieter is accountant.

Pieter Stigter

Accountant

Bel Pieter: 088 220 2343
Fleur van Tol

Fleur is jurist met een realistische kijk op zaken en pragmatische aanpak, gespecialiseerd in ondernemingsrecht, privacy (AVG), informaticarecht, huurrecht en contractenrecht.

Fleur van Tol

Senior Jurist

Bel Fleur: 088 220 2238
Wim Zagt

“Ik heb in het verleden met drie vrienden vier jaar een horecabedrijf gerund. Een geweldige en spannende tijd. Ik heb er als ondernemer veel van geleerd en neem dat mee voor onze klanten. Ik ken en herken de spanning die hoort bij het ondernemerschap.”

Wim Zagt is partner.

Wim Zagt

Partner Accountancy

Bel Wim: 088 220 2401

JAN©, partner van ondernemend Nederland

Wat kan JAN© niet? Onze professionals beschikken over uitgebreide kennis en expertise. Op alle vlakken van het ondernemerschap staan we naast je: van financiën, personeelsorganisatie en juridische vraagstukken, tot prestatieverbetering en bedrijfsadvies. Klaar om met JAN© het beste uit je onderneming te halen?

JAN Onze diensten