square grey
square grey
square grey
square grey
square grey
JAN Great place to work

JAN©

JAN©: trots gecertificeerd als Great Place To Work

Bij JAN© zetten we ons dag in, dag uit in voor onze medewerkers. Daarom hebben we dit jaar een mooie onderscheiding gekregen: we zijn gecertificeerd als een Great Place To Work! We leggen uit waarom dit certificaat zoveel voor onze organisatie betekent. Ook delen we een aantal mooie initiatieven die bijdragen aan een positieve bedrijfscultuur en ons tot zo’n unieke werkplek maken. 

Great Place To Work: wat houdt het in?

Een Great Place To Work-certificering laat zien dat wij als organisatie een cultuur hebben waarin vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Dit certificaat krijg je niet zomaar. Om het certificaat in ontvangst te nemen, moet jouw organisatie namelijk minimaal 70% scoren op de Trust Index van Great Place To Work: een enquête bestaande uit een reeks stellingen over de kwaliteit van hun werkplek en werkgever. Met de Trust Index zitten we dus ruim boven het landelijke gemiddelde van 58%.

Met een minimale respons en een ingevulde Culture Brief™ konden we aan alle voorwaarden voldoen. Maar het allerbelangrijkste: het certificaat is volledig gebaseerd op de mening van onze eigen medewerkers. Een authentieke erkenning, waar we ons team vol enthousiaste, financiële sterren graag voor bedanken!

“Werken bij JAN© geeft je het gevoel dat je er toe doet!
Er heerst een prettige en betrokken sfeer.”

Myrthe Gielen

Uitstekende arbeidsvoorwaarden en enerverende uitjes

Goede arbeidsvoorwaarden vormen de bouwstenen voor een Great Place To Work. Alleen met de juiste arbeidsvoorwaarden kunnen we ervoor zorgen dat al onze medewerkers zich op hun plek voelen en het beste uit zichzelf halen.

Werk je bij JAN©, dan profiteer je van:

  • €1.000,- budget om je thuiswerkkantoor volledig in te richten naar jouw wensen;
  • 28 vrije dagen om jezelf weer helemaal op te laden;
  • Een mobiliteits-, studiekosten- en sportvergoeding. Met onze vergoedingen dragen we bij aan jouw reis, groei en gezondheid!

Deze arbeidsvoorwaarden vormen een mooie basis om het werk van onze medewerkers te garanderen. Maar we geloven dat we meer kunnen doen, of zelfs moeten doen. Daarom organiseren we regelmatig leuke teamuitjes en activiteiten om onze cultuur te versterken, betrokkenheid te stimuleren en een hecht teamgevoel binnen onze organisatie te creëren. Daarom hebben we leuke personeelsfeesten en een actieve personeelsvereniging per vestiging die jaarlijks diverse activiteiten organiseert, denk hierbij aan:

  • Een verrassingsweekend weg om ons jubileum te vieren;
  • Barbecues bij één van de partners thuis of op de vestiging, perfect om te genieten van lekker eten en goed gezelschap;
  • Een zomerfeest met als verrassing een optreden van Tino Martin;
  • Voor de sportievelingen onder ons organiseren we onder meer een padel- of ski-avond waar we ons van onze competitieve kant laten zien;
  • En natuurlijk het jaarlijkse JAN© kerstfeest met alle collega’s om het jaar feestelijk af te sluiten!

“De aandacht die je krijgt als persoon, de begeleiding die je krijgt in je werk en het losse karakter maken dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.”

Bastiaan Dijkhuizen

JAN©: niet zomaar een werkplek

Als Great Place To Work zijn wij niet zomaar een werkplek. In onze open bedrijfscultuur leggen we de nadruk op continu leren en verbeteren, stimuleren we initiatief en dragen we bij aan een positieve werkomgeving. We bieden jou de mogelijkheid om je door te ontwikkelen en halen graag alles uit de kast, zodat jij je hier op je plek voelt.

We zijn altijd op zoek naar mensen die onze positieve werkomgeving nog mooier maken. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de financiële dienstverlening? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct!

Gerelateerde artikelen

Ontvang actueel en persoonlijk nieuws

Hoe breng je jouw onderneming verder? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.