Menu 088 2202200

Camiel Lokkerbol

Partner / Fiscalist

In 2001 ben ik gestart als Junior-Belastingadviseur bij Wubben & Wolffram Belastingadviseurs. In 2006 ben ik overgestapt naar JAN©, waar ik vanaf 2012 als partner aan verbonden ben.

Ik ben verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de fiscale afdeling binnen JAN©. Daarnaast heb ik mijn eigen klantenportefeuille. Ik probeer klanten zo goed mogelijk te helpen om vooruit te komen en om hun dromen waar te maken. Uiteraard zorg ik er als fiscalist voor dat mijn klanten geen euro teveel belasting betalen!

 

Humor

Humor is voor mij heel belangrijk. Er moet (meer) gelachen worden. Met humor loopt alles net wat soepeler en is het leven gewoon veel leuker! Christa is mijn echtgenote. We hebben twee kinderen, Thijs (2012) en Jasmijn (2014). Zij zijn voor ons by far het allerbelangrijkst (ook al kunnen zo soms heeeel vervelend zijn…). Na 3x Nederlands Kampioen te zijn geworden met Ballroom dansen, heb ik mijn dansschoenen in de wilgen gehangen en ben nu aan het hardlopen. Heerlijk in het bos, de duinen en op het strand. Maar hardlopen gaat mij tot nu toe minder goed af dan dansen…

 

Uit de kast

Ik ben Belastingadviseur maar mijn vrouw maakt mijn belastingaangifte…

 

 

Terug naar het overzicht