Let op

Wij ondersteunen geen Internet Explorer. Gebruik alstublieft een andere compatible browser voor de beste gebruikerservaring.

Haar eerste sollicitatiegesprek was bij JAN© en Elizabeth is nooit meer weggegaan. “Ik geef leiding aan een afdeling met vier vrouwen, vier oud-advocaten met arbeidsrecht of ondernemingsrecht als specialisatie. “We vormen een apart clubje binnen JAN©. We staan niet ingeschreven als advocaat, maar het werk is grotendeels hetzelfde. Of nee, we gaan zelfs een stap verder. Er is meer ruimte voor betrokkenheid, we staan echt naast de klanten van JAN©.”

Ontslagprocedures, arbeidsconflicten, reorganisaties, enz. “Leuke zaken, maar erg voor de personen die het betreft. Dat vraagt om een tactische benadering, nadenken voor je iets zegt en scherp onderhandelen met de advocaat van de tegenpartij. We hebben een eigen kantoor bij JAN© in Zwanenburg en op vrijdag werken we op andere vestigingen. Leuk, zo ontmoeten we collega’s en zijn we echt onderdeel van JAN©. Advocaten en accountants, we versterken elkaar.” Amerika of een ander buitenland? Natuurlijk droomt Elizabeth er nog weleens van.

“Maar onze kinderen hebben hier hun leven en ik heb een leuke baan. Bij JAN© heb ik de vrijheid om mijn tijd zelf in te delen, als ik mijn werk maar doe en mijn uren maak. Zo kan ik er zijn voor mijn kinderen, pubers nu. Haar jongste – een zoon – werd geboren in Amerika en gedoopt in Turkije. Tegen de grens van Syrië, geboortegrond van Elizabeth en haar man. Haar afkomst en het leven hebben haar gevormd tot wie ze nu is, vrolijk en zelfverzekerd. Een sterke vrouw die haar mannetje staat.

Kom meer te weten over onze medewerkers

Een aantal van onze partners en experts vertellen je graag wat hen in het dagelijks leven bezighoudt. Niet alleen binnen hun functie bij JAN©, maar ook daarbuiten.

In totaal hebben we zeven verschillende vakgroepen die nauw met elkaar samenwerken om jou te adviseren bij jouw ondernemersvraagstukken. En ben je benieuwd naar henzelf of hun dienstverlening? Neem dan gerust contact met hen op of lees hun profiel.

Camiel Lokkerbol

Partner Fiscalist

Fiscaal partner bij JAN©. Vertegenwoordigt JAN© bij het internationale netwerk GGI. Lees hier meer over Camiel.

Michiel Peeters

Partner Accountancy

Neem direct contact op met Michiel als je vragen hebt of advies wil over vrijwillige of verplichte controles, subsidieverklaringen of IFRS. Lees hier meer over Michiel.

Elizabeth Ilik

Jurist

Jurist en vakgroepeigenaar van JAN© Juristen. Gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractrecht en huurrecht. Lees hier meer over Elizabeth.

Nico Perdaan

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Specialist op het gebied van Bedrijfsoptimalisatie. Lees hier meer over Nico.

Andrea van der Giezen

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Vertegenwoordigt JAN© bij het internationale netwerk GGI. En onder andere gespecialiseerd in de controlepraktijk. Lees hier meer over Andrea.

Jolanda van der Maden

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Onder andere gespecialiseerd in het begeleiden van Familiebedrijven. Lees hier meer over Jolanda.

Geert Hoedjes

Expert Bedrijfsadvies

Vakgroepeigenaar van JAN© Bedrijfsadvies. Gespecialiseerd in fusies en overnames. Lees hier meer over Geert.

Pieter Mul

Partner Accountancy

Lid van het Dagelijks Bestuur van JAN© en Algemeen Directeur. Lees hier meer over Pieter.

Jordi Bakker

Partner Accountancy

Jordi Bakker is Partner Accountancy bij JAN© en gespecialiseerd in IFRS. Lees hier meer over Jordi.

Ad Hendriksen

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Lees hier meer over Ad.

Wim Zagt

Partner Accountancy

Wim Zagt is Partner Accountancy bij JAN©. Lees hier meer over Wim.

Paul Dinkgreve

Partner Accountancy

Paul is Partner Accountancy bij JAN© en gespecialiseerd in het voeren van controles. Lees hier meer over Paul.