Let op

Wij ondersteunen geen Internet Explorer. Gebruik alstublieft een andere compatible browser voor de beste gebruikerservaring.

“Voorzitter van Rijnsburgse Boys ben ik zo’n 24 uur per week, daarnaast werk ik als accountant/adviseur bij JAN©. Ik ben hier zo’n drie dagen per week op kantoor. De andere dagen werk ik voor de club. Die dagen beginnen met sporten en dan ga ik aan de slag.” Ad is altijd voorstander geweest van een balanced life style, op 57-jarige leeftijd heeft hij het voor elkaar. “Ik heb een mooi leven, doe wat ik leuk vind. Voetbal is altijd mijn passie geweest. Ik heb vroeger zelf gevoetbald, maar was niet heel erg getalenteerd.”

“Het spelletje en de wereld eromheen, dat is wat mij aanspreekt. Bij Rijnsburgse Boys werken we met veel vrijwilligers, dat vraagt om een andere manier van leiding geven. Nog twee jaar, dan eindigt mijn derde termijn en ga ik als voorzitter afscheid nemen. Prima, dat geeft ruimte voor nieuwe ideeën. Die visie hanteren we ook bij JAN©. “Ook ik zal over niet al te lange termijn het stokje doorgeven en ruimte maken voor opvolgers.”

“De wereld verandert, dat geldt ook voor accountancy. JAN© gaat daarin mee, daar moeten ‘oude mannen’ niet voor gaan liggen.” Zijn vrije leven, Ad geniet ervan. “Mijn werk als accountant/adviseur voor de klanten van JAN© en nog twee jaar voorzitter van de Rijnsburgse Boys. Daarna komt er wel weer iets anders op mijn pad, zo heb ik altijd in het leven gestaan. Je moet doen wat je leuk vind, dat hebben wij – mijn vrouw en ik – onze zoons ook altijd meegegeven.