Menu 088 2202200

Wie is JAN©

JAN© zorgt dat ondernemers hun zaken op orde hebben op allerlei gebieden: administratie, belastingen, personeel, salarissen, recht, overname en pensioen.
En JAN© gaat verder. Hij helpt ondernemers ook om hun doelen te bereiken.

Het beste uit je onderneming én uit jezelf halen, dat is wat ondernemers willen. Bezig zijn met die dingen waar ze ondernemer voor zijn geworden.
JAN© helpt dat doel te bereiken. Natuurlijk door te zorgen dat al het cijferwerk op orde is, maar nog meer als bijrijder. JAN© zit niet achter het stuur, maar begeleidt ondernemers op hun weg, ook wanneer deze hobbelig is. Een bijrijder is er altijd en kun je vertrouwen.

Ondernemers kunnen wakker liggen van vragen als: wie moet mijn zaak overnemen? Hoe haal ik het beste uit mijn mensen? Ik weet dat het beter kan, maar hoe?
Weten dat er iemand naast je staat en met je meedenkt, is dan wel zo fijn. Een persoon die verder helpt, één persoon en geen tien loketjes. Iemand die de juiste experts kan aanhaken, die de regels en de wetten kent en die ervaring heeft met alle fases van het ondernemen. Zo iemand is JAN©: eerlijk, persoonlijk en vol lef. JAN© heeft een groot netwerk aan experts. Dus of het nu gaat om juridisch advies, overnames, personeelsvragen of online vraagstukken: JAN© kan op alle aspecten analyseren, evalueren én optimaliseren. Zodat ondernemers kunnen doen waar ze goed in zijn, want ondernemen volgens JAN© is weten waar je staat, waar je heen wilt en hoe er te komen.

 

Internationaal netwerk

JAN© is lid van Geneva Group International (GGI), het grootste netwerk van onafhankelijke professionele dienstverleners ter wereld. In dit wereldwijde netwerk werken accountants, fiscalisten en corporate finance adviseurs uit 123 landen met elkaar samen. En daarmee zijn binnen GGI alle belangrijke economische regio’s van de wereld vertegenwoordigd. Klanten van JAN© doen daar hun voordeel mee omdat wij je in contact kunnen brengen met vertrouwde lokale adviseurs.

Verder krijgen wij vanuit het GGI-netwerk veel informatie over relevante best practices en businesstrends wereldwijd. We kunnen door deelname aan dit netwerk jou vooruit helpen bij het internationaal zaken doen.

 

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over ons lidmaatschap van de GGI, dan kun je contact opnemen met Andrea van der Giezen AndreaVanderGiezen@JAN.nl – 088 220 2357 of Camiel Lokkerbol CamielLokkerbol@JAN.nl – 088 220 2301. Zij vertegenwoordigen JAN© binnen de GGI.