Menu 088 2202200

JAN© Verlofkaart

linkedin share
Geplaatst 01-11-2017 15:00

JAN© heeft de verlofkaart 2019 voor je klaar staan. Met deze verlofkaart heb je in één oogopslag overzicht over de opgenomen verlofdagen, overuren, feestdagen, verzuimdagen en meer. Kortom, een gebruiksvriendelijke tool waarmee je jouw werknemers en jezelf snel en makkelijk op de hoogte houdt van de verlofstanden.


Download hier de JAN© Verlofkaart 2019


 

Verlofkaart op maat

Heeft jouw organisatie afwijkende overwerktoeslagen of is er sprake van overige afwijkende verlofsoorten? Neem dan vooral contact op met JAN© Personeelsadvies om een verlofkaart 2018 op maat te realiseren. Je kunt mailen naar JulietteBus@JAN.nl, of haar bellen op 088 220 2294.

 

Ook de verlofkaarten van 2018, 2017 & 2016 kun je nog downloaden.

Nieuws

 • De Brexit: kom nog vóór 1 februari a.s. in actie

  Wanneer je regelmatig goederen afneemt uit het Verenigd Koninkrijk kan het zijn dat je in 2018 een brief van de […] Lees verder »
 • De belangrijkste wijzigingen per 2019 voor de werkgever

  Voor ondernemers begint het nieuwe jaar met de nodige wijzigingen. JAN© biedt je jaarlijks een handvat door middel van de […] Lees verder »
 • Wat is PSD2?

  Grote kans dat je in verschillende media iets gehoord hebt over de komst van PSD2. Het staat voor Payment Service Directive […] Lees verder »
 • Vanaf voorjaar 2019 je geld binnen 5 seconden op je rekening

  Momenteel zijn betalingen tussen verschillende banken in het weekend of bijvoorbeeld tijdens feestdagen niet direct beschikbaar bij de ontvanger. Maar […] Lees verder »
 • Factureren aan de overheid: uitbreiding elektronische facturatieplicht

  De verplichting om gebruik te maken van e-facturatie wanneer je facturen stuurt naar de Rijksoverheid bestond al sinds 1 januari […] Lees verder »
 • Is E-factureren ook geschikt voor mij?

  Met de meeste boekhoud- en ERP-applicaties kan je digitale facturen sturen. Denk aan het versturen van PDF’s via e-mail. Dat […] Lees verder »
 • Bestuur JAN© uitgebreid met Andrea van der Giezen

  Met trots kondigen wij aan dat per 1 januari 2019 het dagelijks bestuur van JAN© is uitgebreid met Andrea van […] Lees verder »
 • JAN© een van de hooggewaardeerde accountantskantoren

  Bij JAN© zijn we erop gericht om de ondernemer te ontzorgen. En dat wordt gezien én gewaardeerd. Want JAN© is […] Lees verder »
 • Stuur (alsnog) formulier uitfaseren pensioen eigen beheer naar Belastingdienst

  Als je in 2017 je pensioen in eigen beheer hebt afgekocht of hebt omgezet in een oudedagsverplichting, heb je tot […] Lees verder »
 • Pensioenregeling niet wijzigen? Toch instemming werknemers nodig

  Pensioen is een arbeidsvoorwaarde. Een afspraak tussen werkgever en werknemer(s). Wanneer een van de partijen die afspraak wil wijzigen, moet […] Lees verder »