Menu 088 2202200

JAN© Valkenburg (ZH)

 

Na elf jaar gevestigd te zijn geweest in Rijnsburg, is deze vestiging van JAN© Accountants & Adviseurs verhuisd. Per september 2019 zijn we gevestigd op de tweede etage van het LIMES-gebouw in Valkenburg (ZH).

 

Nieuwe locatie JAN© Valkenburg (ZH)

We blijven in dezelfde omgeving, dichtbij onze klanten en de woonplaats van onze medewerkers. Met een uitstekende bereikbaarheid en voldoende parkeerplaatsen. Maar wel met een hele andere uitstraling en manier van werken.

 


Je kunt met eigen ogen zien op welke manier wij onze cultuurwaarden tot uiting hebben gebracht in ons nieuwe onderkomen. Meld je aan voor ons Open huis:
Donderdag 7 november | van 16.30 tot 18.00 uur | Voorschoterweg 23G

 

Aanmelden Open huis Valkenburg (ZH)


 

We willen namelijk een inspirerende omgeving zijn waarin onze collega’s zich kunnen ontwikkelen en we kennisdelen stimuleren. Dit komt ook ten goede aan onze dienstverlening. We hebben er daarom voor gekozen om te gaan flexwerken. Dat betekent geen vaste werkplekken meer, maar bepalen naast wie je het beste kunt gaan zitten om je werk zo efficiënt en effectief mogelijk te verrichten. Naast wie je zit kan dus iedere dag anders zijn. Er zijn ook stilteruimtes ingericht zodat iemand bijvoorbeeld geconcentreerd analyses kan uitwerken. En bij alle ruimtes is gebruikgemaakt van geluiddempende materialen.

Een huiskamer met bankstel in plaats van groot bureau, nodigt uit voor een ontspannen gesprek met de klant of tussen collega’s onderling. Om bijvoorbeeld eens rustig van gedachten te wisselen over de koers voor de komende jaren of te informeren hoe het met iemand persoonlijk is gesteld.

 

Met het duurzame LIMES-gebouw hebben we een plek gevonden die past bij de cultuur en visie van onze organisatie. Zo is er een luchtcirculatiesysteem in plaats van radiatoren en airco, en hebben we veel raamoppervlak wat zorgt voor natuurlijk licht. Ook is iedere werkplek voorzien van een groot beeldscherm, waardoor het nauwelijks nog nodig is om iets te printen.

Onze vestigingen

put map here