Menu 088 2202200

Wim Zagt

Partner / Accountant

Na het behalen van mijn diploma Commerciële Economie aan de HES in Amsterdam ben ik na een kort avontuur in de vleesbranche in 1990 gestart als (commerciële) Assistent-Accountant bij Steenhof & Dinkgreve. In de avonduren heb ik SPD en het AA diploma gehaald. 1 januari 2001 ben ik eigenaar-partner geworden bij Steenhof & Dinkgreve. Naast mijn accountancy loopbaan ben ik in de periode 1999 tot en met 2003 ook nog vennoot geweest van een middelgroot horecabedrijf. Daar heb ik geleerd hoe het voelt om als ondernemer financiële risico’s te nemen en hoe je daar mee om moet gaan. Ik ken de pijn in de buik die ondernemers soms kunnen hebben.

 

Eerstelijns adviseur

Per 1 juli 2005 ben ik gaan ondernemen met de partners van JAN©. Mijn rol in het partner team is primair het beheren van een grote klanten-portefeuille. Voor mijn klanten ben ik de eerstelijns adviseur. Door mijn brede ervaring ben ik de man waar mijn klanten op kunnen bouwen.  De reismaat die ze vooruit helpt. Ik ben een generalist waarbij wel dient te worden aangetekend dat mijn speciale interesse ligt bij de Horeca, de Vleesbranche, Transport en Fashion.

Vanaf 2011 ben ik ook voorzitter van de bedrijvenvereniging IVW in Weesp. Een actieve club met circa 260 leden.

In mijn vrije tijd kijk ik graag naar Voetbal Inside en bezoek ik iedere thuiswedstrijd van Ajax. Dat is overigens niet altijd een pretje…Ik probeer regelmatig naar de sportschool te gaan maar hou eerlijk gezegd meer van gezelligheid in een lekkere sociale omgeving.

Mijn favoriete artiesten zijn Paolo Nutini en KC & The Sunshineband.

 

Uit de kast

Ik lees graag de LINDA.

 

 

Terug naar het overzicht