Menu 088 2202200

Paul van Ravenzwaaij

Partner / Pensioenadviseur

In 1989 ben ik bij toeval in de verzekeringen terechtgekomen. Omdat ik geen enkel gevoel had bij schadeverzekeringen ben ik me eerst gaan specialiseren in levensverzekeringen en hypotheken. Daarna heb ik een opleiding tot belastingadviseur afgerond en heb me volledig gestort op pensioenadvisering. Sinds 2001 ben ik als docent verbonden aan diverse pensioenopleidingen.

 

MKB-ondernemer ontzorgen

Na 13 jaar een eigen kantoor te hebben gehad ben ik in 2010 aan boord gestapt bij JAN©. Mijn uitdaging is enerzijds om de pensioenadviseurs naar het hoogst mogelijke niveau te brengen en anderzijds om samen met alle JAN© collega’s te bouwen aan een organisatie die de MKB-ondernemer volledig kan ontzorgen.

Ik ben naast echtgenoot vader van een zoon en een dochter. Ik verbaas me er vaak over hoeveel mijn beide kinderen op mij lijken qua gedrag en toch ook weer vaak heel verschillend zijn. In mijn vrije tijd mag ik graag een balletje slaan op de golfbaan. Verder probeer ik elke ochtend een halfuurtje te sporten om mijn conditie op pijl te houden.

 

Uit de kast

Om mijn zoon een plezier te doen heb ik twee seizoenkaarten bij Ajax. Dit terwijl ik eigenlijk helemaal geen echte voetbalfan ben en mijn hart ligt bij AZ. Hier ging ik als kind al kijken en ik rij elke ochtend langs hun stadion.

 

 

Terug naar het overzicht