Menu 088 2202200

Nico Perdaan

Partner / Accountant

In 1988 ben ik gestart als Assistent-Accountant bij het huidige PriceWaterhouseCoopers. In 1991 ben ik overgestapt naar het kantoor dat onderdeel is van het huidige JAN©, waar ik vanaf 1994 als partner en bestuurder aan verbonden ben. Op dit moment vorm ik samen met Pieter Mul het dagelijks bestuur van JAN©. Ondernemen zit in m’n bloed en is me thuis met de paplepel ingegoten. Ik denk graag in kansen en in uitdagingen. Problemen zijn er om opgelost te worden!

Voor mijn klanten probeer ik de ideale reismaat te zijn. Ik weet als ervaringsdeskundige hoe eenzaam een ondernemer zich kan voelen tijdens zijn ondernemersreis. Ik ga absoluut voor de persoonlijke ‘klik’. Voor mij is dat een hele belangrijke voorwaarde om elke dag met plezier naar m’n werk te gaan en eruit te halen wat erin zit. Ik probeer daarbij ook een goed voorbeeld te zijn voor mijn collega’s op kantoor.

Marcia is mijn reismaat en echtgenote. We hebben een tweeling, Timo en Sushila (1993). Zij zijn ons belangrijkste plezier in ons leven. Door Marcia’s afkomst vertoeven we graag en vaak op Curaçao, een stukje paradijs op aarde. We voelen ons bevoorrechte mensen.

AJAX is mijn passie. Amsterdam is voor mij het mooiste dorp op aarde. Jaarlijks probeer ik een of twee marathons te lopen om mijn bourgondische levensstijl te compenseren. Graag sla ik geregeld een balletje op de golfbaan.

Humor is voor mij een hele belangrijke levensader, zowel zakelijk als privé. ‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.’

Uit de kast
Ik heb een grote voorliefde voor snelle  auto’s. Zet mij in een snelle bolide en je krijgt de rest van de dag de glimlach niet meer van m’n gezicht…

 

 

Terug naar het overzicht