Menu 088 2202200

Jordi Bakker

Partner / Accountant

In 1997 ten tijde van mijn studie op de HEAO – Accountancy heb ik een halfjaar stage mogen lopen bij één van de rechtsvoorgangers van JAN©. Na die stage ben ik gelijk in dienst getreden.

Omdat ik zelf wilde ervaren wat het is om te ondernemen heb ik in 2005 besloten een eigen kantoor te starten. En gelukkig met succes, want binnen 1,5 jaar had ik 7 collega’s. Echter op dat moment nam de regeldruk binnen de accountancy in zeer hoog tempo toe. Omdat JAN© mij de mogelijkheid bood om terug te keren als partner, was de keuze snel gemaakt. In 2007 ben ik toegetreden als partner van JAN©.

 

Raad voor de jaarverslaggeving

Ook ben ik in 2008 afgestudeerd als RB-belastingadviseur. Maar mijn voornaamst rol binnen JAN© is die van klantadviseur en specialist. Vanaf 1 januari 2015 ben ik namelijk lid van de Raad voor de Jaarverslaggeving en mag mij daarom specialist noemen op het gebied van jaarverslaggeving. Maar veruit het interessantste vind ik het om de klant bij te staan in alle facetten van het ondernemerschap.

 

Samen met mijn echtgenote Sabrina heb ik twee kinderen, een zoon en dochter. Ik ben daarom veel te vinden op en naast de tennisbaan en paardenbak.

 

 

Terug naar het overzicht