Menu 088 2202200

Jolanda van der Maden

Partner / Accountant

In 1995 ben ik gestart als Assistent-Accountant bij het huidige PricewaterhouseCoopers. Na 7 jaar heb ik de overstap gemaakt naar BakerTillyBerk in Leiden. In de avonduren heb ik SPD en AA diploma gehaald.

Sinds september 2008 ben ik accountant bij JAN© en ben ik sinds 1 januari 2015 partner van JAN©.

 

Vestigingsleider

JAN© is wie ik ben – betrokken zijn bij de ondernemer en zijn/haar onderneming(en), stimulerend door het geven van gevraagde en ongevraagde adviezen. Tevens ben ik vestigingsleider van onze vestiging Rijnsburg. Heerlijk om collega’s ook te kunnen stimuleren om onze ambitie waar te maken. Ik realiseer me maar al te goed dat ik me in een mannenwereld begeef. Maar dat past bij me. Ik hou namelijk ook van voetbal en mooie auto’s en hou niet van shoppen.

Marco is sinds mijn 15e al mijn maatje en inmiddels mijn lieftallige echtgenoot. We hebben twee kinderen Rosalie (2001) en Ivar (2003). Naast alle drukte probeer ik regelmatig te tennissen, hardlopen en crossfitten. Daarnaast is mijn passie motorrijden waar ik niet altijd tijd voor vrij maak, herkenbaar?

 

Uit de kast

Ik ben fan van Marco Borsato maar zijn nummer ‘Dromen zijn bedrog’ gaat voor mij niet op. Ik heb mijn droom waar kunnen maken!

 

 

Terug naar het overzicht