Menu 088 2202200

Andrea van der Giezen

Partner / Accountant

Ooit twijfelde ik tussen kunstgeschiedenis of accountancy studeren. Het werd accountancy en daar heb ik geen spijt van gehad. Tijdens mijn studie liep ik een halfjaar stage in de MKB-praktijk bij een klein accountantskantoor in Landsmeer. Na mijn studie ben ik in 1997 bij Big 4-kantoor Deloitte begonnen, in de auditpraktijk. Maar het MKB bleef lokken en ik keerde in 2000 weer terug naar het – toen al een stuk minder kleine – accountantskantoor in Landsmeer. Dat kantoor was een van de rechtsvoorgangers van JAN©. Ik ben er nooit meer weggegaan, want ik heb het er erg naar mijn zin.

 

Controlepraktijk

Vanaf 2008 ben ik zelf MKB-ondernemer. Ook studeerde ik in dat jaar af als belastingadviseur, maar primair ben en blijf ik accountant. Mijn specialisme is de audit oftewel de controlepraktijk. Met veel plezier ben ik vestigingsleider van de JAN©-vestiging te Purmerend. Daarnaast maak ik deel uit van commissie Kwaliteit & Vaktechniek. Al met al veel uitdagingen dus, en dat past mij prima. Ik houd van praktisch!

Mijn echtgenoot Edgar en ik hebben twee dochters; pittige dametjes die – ik ben heel trots – goed zijn in rekenen. In mijn vrije tijd bakken we veel koekjes en bananencake is onze specialiteit.

 

Uit de kast

Ik ben dol op tassen, schoenen en shoppen. Tsja, vrouw hè.

 

 

Terug naar het overzicht