Menu 088 2202200

Transport en logistiek

Wij zijn een echt handelsland. Dat heeft onder meer te maken met onze historie, de ligging, de prima infrastructuur en onze hoogopgeleide beroepsbevolking. Wij vormen de poort naar het Europese achterland met meer dan 500 miljoen consumenten. Slimme logistieke oplossingen en een efficiënt transport zijn voor ons land van levensbelang. De sector logistiek en transport werkt daar iedere dag hard aan. Daarin sta je niet alleen. JAN© staat naast je. Met de handen uit de opgestroopte mouwen. Concurrentie uit het buitenland ligt op de loer. Wij maken jouw bedrijf sterker en voegen waarde toe. Met geldbesparende online oplossingen, waardetoevoegende adviezen en heldere analyses voor de beste resultaten op alle niveaus.

Belangrijke vraagstukken:

 • boekhouding administratie (digitale processen)managementinformatie
 • fiscale zaken
 • personeelszaken en planning
 • moet ik investeren? zo ja, wat zijn hiervan de gevolgen?
 • waardevermeerdering en optimalisatie

Oplossingen:

Onze dienstverlening varieert van de loonadministratie die voldoet aan CAO Beroepsgoederenvervoer tot aan het advies bij subsidieaanvragen.

De sector Transport en logistiek brengt veel BTW-vraagstukken met zich mee. Denk alleen maar aan factuurvereisten, Europese BTW-regels en veranderende wetgeving. JAN© heeft BTW-specialisten in huis die op de hoogte zijn van alle BTW-issues in de transportsector.

Ook ons salarisspecialisten hebben veel ervaring in Transport en logistiek. Alle ins en outs van de CAO Beroepsgoederenvervoer zijn bij ons bekend, zodat je zeker weet dat je loonadministratie aan alle regels en eisen voldoet. In de praktijk merken we ook dat niet altijd met de juiste pensioengrondslag wordt gerekend. Afhankelijk van de situatie kun je door ons ingrijpen vele honderden euro’s per jaar besparen. Vakantie en ATV van je werknemers bijhouden op Excel-lijstjes behoort vanaf nu tot het verleden. Met behulp van JAN© Online Salarissen houd je eenvoudig en digitaal het overzicht. Ook onderweg zijn de gegevens overal en 24/7 online beschikbaar, voor jezelf en voor je medewerkers.

Het zijn voorbeelden van onze diensten en slimme oplossingen. Natuurlijk staan we ook naast je bij juridische vraagstukken, leveren onze accountants de juiste cijfers voor het nemen van de beste beslissingen en zorgen onze fiscalisten ervoor dat je nooit teveel belasting betaalt.

Voordelen:

 • slimme bedrijfsscan, inclusief advies voor je salarisadministratie
 • kennisdeling om je salarisadministratie te verbeteren
 • verzorging van je salarisadministratie via JAN© Online Salarissen
 • combinatie met personeelsinformatiesysteem voor nog meer gemak en overzicht
 • ook het online boekhoudsysteem bewijst zich in praktijk met diverse koppelingen naar andere handige tools
 • geen zorgen om de Belastingdienst, je hebt je goed laten adviseren
 • dashboard met in één oogopslag alle gewenste financiële managementinformatie

Maak nu kennis met JAN©

Wil je nader met ons kennismaken en kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat dan je gegevens achter. We nemen direct contact met je op.