Menu 088 2202200

Onze specialist

  • Fleur van Tol

    088 220 2238

Ik wil graag terug gebeld worden »

Ondernemingsrecht

Als ondernemer heb je altijd te maken met ondernemingsrecht. Het begint al bij het kiezen van de rechtsvorm. Op dat gebied is veel mogelijk, met alle bijbehorende voor- en nadelen. In de praktijk kan ook blijken dat het slim is om van rechtsvorm te wisselen. JAN© begeleidt je in dit traject en bekijkt samen met jou wat het beste is.

Misschien heb je een zakenpartner of werk je samen met andere ondernemers. Het is altijd belangrijk om heldere afspraken te maken. Wij stellen regelmatig samenwerkingsovereenkomsten op of beoordelen deze. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld aandeelhoudersovereenkomsten, stemovereenkomsten, managementovereenkomsten, vof-contracten en koopovereenkomsten. Heb je hulp nodig bij het in kaart brengen van aansprakelijkheidsrisico’s? Ook dat behoort tot onze expertise. Als het nodig is, schakelen we de hulp in van onze fiscalisten en andere specialisten. Je staat er nooit alleen voor.

Jouw voordelen:
  • Kiezen van de juiste ondernemingsvorm
  • In kaart brengen van risico’s
  • Hulp van fiscalisten en andere specialisten

Meer informatie

Onze begeleiding en advisering beperkt zich niet tot het bovenstaande. Neem voor meer informatie gerust contact op met Fleur.

Onze specialist

  • Fleur van Tol

    088 220 2238

Ik wil graag terug gebeld worden »