Let op

Wij ondersteunen geen Internet Explorer. Gebruik alstublieft een andere compatible browser voor de beste gebruikerservaring.

“Als ik iets doe, dan doe ik het helemaal. Zo is het met de muziek gegaan en met bijvoorbeeld de organisatie van het JAN© Voetbaltoernooi in Baarn. Dat doe ik al veertien jaar. Een geweldige klus! Maar iedere keer als het eerste fluitsignaal klinkt en de elftallen in beweging komen, dan staan we daar met kippenvel. We doen het echt met elkaar. De vraag was niet of de functie bij mij zou passen, maar als algemeen directeur moest ik afstand nemen van klanten waar ik jaren mee heb samengewerkt.”

Een lastige keuze, maar eenmaal gemaakt is Pieter vol voor zijn nieuwe functie gegaan. “In de huidige tijd is leiding geven een kwestie van inspireren, openstaan voor ontwikkelingen en leren van elkaar. De Comenius leiderschapsleergang heeft me in dat opzicht een rijker mens gemaakt. Ik sta open voor wat er om ons heen gebeurt, dat past ook bij JAN©. Mooi voorbeeld is de inrichting van onze kantoren. Die zijn volledig ingericht op samenwerken.”

“Ik raakte geïnspireerd door een collega van een accountantskantoor uit Maastricht. Die hebben hun kantoor ook op samenwerken ingericht. Samen met hun architect en onze medewerkers zijn we die aanpak naar JAN© gaan vertalen. Met succes. We werken beter samen én we gebruiken aanzienlijk minder vierkante meters. Slechts één voorbeeld van hoe we met JAN© naar de toekomst kijken.”

Kom meer te weten over onze medewerkers

Een aantal van onze partners en experts vertellen je graag wat hen in het dagelijks leven bezighoudt. Niet alleen binnen hun functie bij JAN©, maar ook daarbuiten.

In totaal hebben we zeven verschillende vakgroepen die nauw met elkaar samenwerken om jou te adviseren bij jouw ondernemersvraagstukken. En ben je benieuwd naar henzelf of hun dienstverlening? Neem dan gerust contact met hen op of lees hun profiel.

Camiel Lokkerbol

Partner Fiscalist

Fiscaal partner bij JAN©. Vertegenwoordigt JAN© bij het internationale netwerk GGI. Lees hier meer over Camiel.

Michiel Peeters

Partner Accountancy

Neem direct contact op met Michiel als je vragen hebt of advies wil over vrijwillige of verplichte controles, subsidieverklaringen of IFRS. Lees hier meer over Michiel.

Elizabeth Ilik

Jurist

Jurist en vakgroepeigenaar van JAN© Juristen. Gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractrecht en huurrecht. Lees hier meer over Elizabeth.

Nico Perdaan

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Specialist op het gebied van Bedrijfsoptimalisatie. Lees hier meer over Nico.

Andrea van der Giezen

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Vertegenwoordigt JAN© bij het internationale netwerk GGI. En onder andere gespecialiseerd in de controlepraktijk. Lees hier meer over Andrea.

Jolanda van der Maden

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Onder andere gespecialiseerd in het begeleiden van Familiebedrijven. Lees hier meer over Jolanda.

Geert Hoedjes

Expert Bedrijfsadvies

Vakgroepeigenaar van JAN© Bedrijfsadvies. Gespecialiseerd in fusies en overnames. Lees hier meer over Geert.

Pieter Mul

Partner Accountancy

Lid van het Dagelijks Bestuur van JAN© en Algemeen Directeur. Lees hier meer over Pieter.

Jordi Bakker

Partner Accountancy

Jordi Bakker is Partner Accountancy bij JAN© en gespecialiseerd in IFRS. Lees hier meer over Jordi.

Ad Hendriksen

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Lees hier meer over Ad.

Wim Zagt

Partner Accountancy

Wim Zagt is Partner Accountancy bij JAN©. Lees hier meer over Wim.

Paul Dinkgreve

Partner Accountancy

Paul is Partner Accountancy bij JAN© en gespecialiseerd in het voeren van controles. Lees hier meer over Paul.