Menu 088 2202200

Maak het verschil met jouw personeel

Door de snelle ontwikkelingen in maatschappij en een krimpende arbeidsmarkt is het extra belangrijk tijd en aandacht te besteden aan je medewerkers.  Door de waan van de dag lopen je vaak achter de feiten aan: vertrek van je beste medewerker,  medewerkers zijn niet goed opgeleid voor het werk met alle  gevolgen van dien, geen goede medewerkers kunnen vinden.  JAN© Personeelsadvies heeft een programma ontwikkeld om nu stappen te zetten met je personeel zodat je klaar bent en blijft voor de toekomst.

 

Jouw beste team: nu en in de toekomst

JAN© Personeelsadvies heeft het programma ‘Jouw beste team: nu en in de toekomst’ ontwikkeld. Doel van het programma: een duidelijk beeld schetsen van de rol die je personeel inneemt in jouw toekomstige bedrijf. De uitkomst van de sessie is een concreet stappenplan om toe te werken naar een team die het beste past bij jouw toekomstige bedrijf en bedrijfsdoelen.

 

Het programma bestaat uit vier onderdelen, te verdelen over vier dagdelen:

Foto van de toekomst

We creëren samen met je MT een foto van hoe jouw bedrijf er over drie tot vier jaar uitziet

Jouw beste team: nu en in de toekomst

Tijdens de tweede sessie bepalen we welke rollen in jouw team nodig zijn om je foto van de toekomst waar te kunnen maken.

Jouw huidige HR-tools onder de loep

In een periode van vier tot vijf weken maken we een scan van je huidige HR-tools en spreken we met leidinggevenden.

In de laatste sessie werken we samen aan een stappenplan.

Bij het maken van een stappenplan en in onze advisering is het onderstaande model een leidraad.

 

Je kunt ervoor kiezen om het stappenplan zelf te implementeren. Maar je kunt ook de samenwerking met de personeelsadviseurs van JAN© voortzetten. Dan staat een van onze adviseurs je bij tijdens de implementatie van je stappenplan.