Menu 088 2202200

Coaching en teamontwikkeling

Om ervoor te zorgen dat jij, je onderneming en je personeel zich blijven ontwikkelen, bieden wij teamontwikkelings- en coachingstrajecten aan. Zelfreflectie, communicatie en samenwerking vormt de basis van deze trajecten.

 

Teamontwikkeling

Om je team te ontwikkelen maakt JAN© Personeelsadvies gebruik van MapsTell. Met behulp van deze tool begeleiden we teams naar een betere samenwerking. MapsTell is een methode die onder andere wordt ingezet bij:

  • Persoonlijke coaching;
  • Teamontwikkelingstrajecten ;
  • Werving & selectie.

Met de persoonlijke routebeschrijving maak je op een inzichtelijke manier kennis met de verschillende gedragsstijlen en jouw eigen voorkeursgedag. MapsTell is gebaseerd op de DISC methode.

 

Leiderschapscoaching
Jij als leider bent de belangrijkste speler in jouw team. Maar wie helpt jou bij je ontwikkeling? En waar haal je de tijd vandaan? Je hebt immers al zoveel op je bordje.

Bij JAN© geloven we erin dat wanneer jij je als leider persoonlijk ontwikkelt, je bedrijf met jou meegroeit. Door onze ruime ervaring als gesprekspartner van de ondernemer kunnen wij jou vaak helpen zodat je echt verder komt.

Onze adviseurs kunnen ook helpen bij de volgende vraagstukken:

  • Outplacement
  • Loopbaanbegeleiding