Menu 088 2202200

Voor efficiënt en effectief personeelsbeheer

Als ondernemer wil je graag van indienst tot uitdienst alle processen rondom jouw personeel goed vastleggen. Zoals het functioneren, beoordelen en de salarisadministratie. Het bijhouden van al deze gegevens kost veel tijd. JAN© Online Personeel biedt de oplossing waardoor je personeelsdossiers goed zijn geordend, gekoppeld zijn aan je salarisadministratie en je daardoor geen dubbele data hoeft bij te houden. Én JAN© Online Personeel is AVG-proof.

Onze mensen

 • Juliette Bus

  088 2202294

 • Rosa Kromhout van der Meer

  088 2202295

Ik wil graag terug gebeld worden »

JAN© Online Personeel

Het JAN© Online Personeelsysteem is een gebruiksvriendelijk online pakket waarbij je in een dashboard de gehele in- door-, en uitstroom van je personeel bijhoudt. Inclusief de HR-cyclus, verlof- en verzuimregistratie. Door de koppeling met JAN© Online Salarissen worden de belangrijkste gegevens automatisch verwerkt in de salarisadministratie. Zo vindt er geen dubbele invoer van gegevens meer plaats.

 

JAN© Online Personeel is beschikbaar  voor alle medewerkers. Per medewerker bepaal je zelf welke rechten zij krijgen voor gebruik van het systeem. Ook kunnen (nieuwe) medewerkers in een beveiligde omgeving zelf de personeelsgegevens invoeren en aanpassen.

 

Neem voor meer informatie contact op met een van onze collega’s.

Onze mensen

 • Juliette Bus

  088 2202294

 • Rosa Kromhout van der Meer

  088 2202295

Ik wil graag terug gebeld worden »