Menu 088 2202200

Onze mensen

 • Jordi Bakker

  088 2202233

 • Nico Perdaan

  088 2202444

Ik wil graag terug gebeld worden »

Onze aanpak

1. Personal map

Wij geloven in “de tent is de vent”. Een beter resultaat begint bij jezelf. Bij wat jij bereiken wilt, waar je talenten liggen en waar je valkuilen. Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je in staat bent te bepalen op welke taken jij je moet richten in jouw bedrijf en welke taken je beter uit kan besteden. Kortom: doen waar je goed in bent! Om je inzicht te geven in je sterke en zwakke punten, je kansen en bedreigingen maken we gebruik van Personal Mapping.

2. Canvas

Na jezelf onder de loep te hebben genomen, is het tijd om naar jouw onderneming te kijken. Naar de cijfers en de kengetallen van jouw branche in vergelijking met andere branchegenoten. Het merk, je doelgroepen, wat je deze doelgroep te bieden hebt, klantrelaties, welke kanalen je inzet om je klanten te bereiken en naar jouw verdienmodel. We brengen jouw business model in kaart. Dit doen we met het Business model Canvas, een krachtig hulpmiddel om jouw onderneming op overzichtelijke manier in kaart te brengen.

3. Stap voor stap

Nu je weet waar je heen wilt en waar je met jouw onderneming staat, rest er nog maar 1 ding: Het opstellen van een praktisch actieplan dat je met discipline uitvoert. Wij geloven niet in dikke rapporten met tig actiepunten. Jij toch ook niet?

Meer informatie

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op met Jordi of Nico.

Onze mensen

 • Jordi Bakker

  088 2202233

 • Nico Perdaan

  088 2202444

Ik wil graag terug gebeld worden »