square grey
square grey
square grey
square grey
square grey
Uitbreiding steunmaatregelen

JAN©

Vraag de eindafrekening TVL nu aan!

Zorg ervoor dat je uiterlijk 31 mei 2021 online de finale vaststelling TVL aanvraagt over juni t/m september 2020. Als je de omzet destijds juist hebt geschat ontvang je nog 20% subsidie.

Bepaling definitief subsidie bedrag
Bij de TVL ontvang je 80% van de geschatte subsidie na de aanvraag. Na afloop van de subsidieperiode moet de werkelijke omzet worden doorgegeven en wordt het overige deel uitgekeerd. Of als je d.m.v. het voorschot te veel hebt ontvangen moet er een deel worden terugbetaald.

Als je TVL hebt ontvangen over juni tot en met september 2020 heb je in februari een e-mail ontvangen van RVO.nl met het verzoek een online formulier m.b.t. de finale vaststelling in te vullen. Voorkom vervelende situaties zoals het terugbetalen van de subsidie en zorg ervoor dat je het formulier uiterlijk 31 mei a.s. hebt ingevuld.  

Let op!
Bij de vaststelling wordt er gevraagd naar de aangiften omzetbelasting over het 2e en 3e kwartaal van 2020. Kijk voor de definitieve omzetcijfers echter niet alleen naar de aangiften omzetbelasting. Maar kijk bijvoorbeeld ook naar de omzet die niet in de Nederlandse aangifte omzetbelasting wordt opgenomen. Houd je kolommenbalans erbij voor een volledig inzicht.

Afrekening TVL vierde kwartaal 2020
Tussen half maart en half april ontvang je een melding over de afrekening van de TVL over het vierde kwartaal 2020. Deze afrekening moet uiterlijk 1 juli 2021 bij RVO.nl binnen zijn.

Heb je vragen over de TVL afrekening? Neem dan contact op met Camiel Lokkerbol via CamielLokkerbol@JAN.nl of 088-2202301.

Gerelateerde artikelen

Ontvang actueel en persoonlijk nieuws

Hoe breng je jouw onderneming verder? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.