square grey
square grey
square grey
square grey
square grey
eHerkenningen machtigingen

JAN©

To do: Zorg ervoor dat je eHerkenning machtigingen op orde zijn

JAN© ontzorgt je graag

Veel ondernemers geven aan het prettig te vinden een subsidie aanvraag, een teruggave van belasting of bijvoorbeeld een wijziging bij het werkgeversportaal van het UWV uit te besteden aan hun contactpersoon bij JAN©. Zo wordt de aanvraag gedaan door een specialist met kennis van zaken. Waar dat voorheen nog kon door middel van het invullen en versturen van een formulier is het inmiddels steeds vaker nodig dat er aanvragen worden verstuurd door middel van eHerkenning. En hiervoor hebben we jouw machtiging nodig.

Vanuit de overheid is er een informatie filmpje gemaakt hierover:

Het gebruik van eHerkenning heeft voordelen

Door het gebruik van eHerkenning kan er veilig worden ingelogd om jouw zaken met de overheid online te regelen. Zo weten overheidsorganisaties zeker dat degene die inlogt is wie hij zegt dat hij is, waardoor fraude kan worden voorkomen. Daarnaast krijg je als je inlogt de extra zekerheid dat de site waarop wordt ingelogd betrouwbaar en veilig is. Hoe hoger het niveau van eHerkenning, hoe meer betrouwbare informatie er uitgewisseld kan worden.

Stel dit niet uit!

Wanneer je een ketenmachtiging aanvraagt gaat er wat tijd overheen voordat je aanvraag is verwerkt en de machtiging actief is. Om te voorkomen dat een termijn, bijvoorbeeld voor het aanvragen van een subsidie, verloopt adviseert JAN© je om je ketenmachtiging nu meteen aan te vragen. Zo bespaar je later tijd en verlopen er geen termijnen. Als dit is geregeld, kan jouw contactpersoon bij JAN© daarna gewoon weer voor je aan de slag.

Hoe vraag je een ketenmachtiging aan?

Je kunt zelf de ketenmachtiging aanvragen, maar JAN© kan hiervoor ook het initiatief nemen. Dit voorkomt mogelijke fouten in de aanvraag. Zowel jijzelf als JAN© moeten papieren formulieren invullen. Deze ingevulde papieren worden vervolgens aangeboden aan onze leverancier van eHerkenning. Als dit traject goed is doorlopen wordt de eHerkenning machtiging namens jou aan JAN© afgegeven.

Wil je de papieren voor de ketenmachtiging ontvangen of heb je hierover nog vragen? Camiel Lokkerbol is je graag van dienst, neem contact op via CamielLokkerbol@JAN.nl of 088-2202301.

Gerelateerde artikelen

Ontvang actueel en persoonlijk nieuws

Hoe breng je jouw onderneming verder? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.