square grey
square grey
square grey
square grey
square grey

JAN©

Teamgenoot, coach en supporter in 1, dat is JAN©

Als ondernemer moet je aan veel dingen denken. Maar Is de ondernemers-vlam in je ontstoken? Dan wil je natuurlijk een PR neerzetten en beladen met medailles naar huis. Maar lukt dat ook? Of je nu net gestart bent, of juist al jaren op de teller hebt staan: JAN© staat in elke fase voor je klaar. Als teamgenoot, trainer én supporter, ongeacht je discipline. 

Allereerst: je staat er nooit alleen voor

Natuurlijk heb je als MKB’er al een aardig personeelsbestand, dus helemaal alleen ben je nooit. Maar sommige beslissingen komen nu eenmaal bij jou te liggen. Op dit soort momenten is het fijn om iemand in de buurt te hebben om uitdagingen en obstakels mee te bespreken. Even sparren en een nieuwe invalshoek bespreken om samen tot de juiste tactiek te komen.

Met JAN© heb je een medespeler, coach en supporter in één. Samen zorgen we voor de strategie, de uitvoering en…  nog veel belangrijker: JAN© staat altijd voor je klaar om je aan te moedigen. Onze favoriete kleur is niet voor niks oranje!

Teamgenoot

JAN© staat naast je in het veld, op de baan, op de mat…. Weer of geen weer! Ondernemen doe je tenslotte niet alleen. Bundel je krachten met JAN© en behaal samen die felbegeerde gouden medaille. 

Bij het ondernemen is het fijn om teamgenoten te hebben waar je op kunt rekenen. JAN© is nooit ver weg en zorgt voor een samenwerking die je verder helpt. Je wordt ondersteund op allerlei vlakken: met financiële-, administratieve- en juridische diensten, personeelszaken, overname kwesties en zelfs optimalisatie. We zijn altijd wel in voor een oefenpotje!

JAN© helpt je vooruit met de juiste adviezen, handelswijze en goed geordende dossiers. We implementeren de juiste (digitale) tools om ervoor te zorgen dat we als team alle competitie achter ons laten. 

Trainer

JAN© is waakzaam voor de uitdagingen en kansen die er liggen. Wij weten welke tools je nodig hebt, welke technieken de juiste zijn en zorgen voor een aanpak die past bij jou en je team. We leren van wat werkt en van de dingen die niet zo gaan zoals we zouden willen. Waar gebruiken we welke technieken? Welke tactiek zetten we in? 

Ook hier geldt: voor iedere fase van je onderneming staan we voor je klaar. We hebben enorm veel experts die graag hun kennis met je delen en je aanwijzingen geven. Uiteindelijk is het aan jou om ze uit te voeren en een PR neer te zetten, maar we helpen je graag in de voorbereiding. 

Supporter

Aanmoedigen kunnen wij als de beste! Met JAN© weet je dat je in ieder geval een achterban hebt die voor jou volledig oranje gekleed gaat. In goede en in slechte tijden zullen wij je bijstaan. 

Pak de telefoon op als je even wilt sparren of leg je vraag neer bij onze experts. Want die hebben we genoeg: op juridisch, fiscaal of accountancy gebied, maar ook voor support rondom overnames en pensioen, personeelszaken of je financiële planning is JAN© je perfecte supporter. We staan altijd achter jou, en zorgen dat jij op ons kunt rekenen. 

Net naast de medailles gegrepen?

Kan gebeuren, het blijft een spel! Maar we gaan na een tegenslag niet bij de pakken neer zitten. We pakken juist door en leren van de situatie. Zo voorkomen we erger, en kunnen we de situatie direct verbeteren.

Diensten

Ben jij klaar voor de competitie, met JAN© aan je zijde?
Wij zorgen dat… 

  • je dossiers op orde komen
  • je geen kans laat liggen
  • je geen deadline mist
  • je er nooit alleen voor staat
  • je met een medaille naar huis gaat! 

Klim jij straks het erepodium op?

Meer inspiratie en inzichten voor ondernemers

Ontvang actueel en persoonlijk nieuws

Hoe breng je jouw onderneming verder? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.