square grey
square grey
square grey
square grey
square grey
subsidiedesk

JAN©

De Subsidiedesk van JAN©

Het moet groener, beter, schoner en mooier! Voor de ene ondernemer zijn levenswerk voor de andere een verplichting. Waar jij ook staat, het is de tendens van deze tijd en jij als ondernemer moet hier uiteraard in mee.
Soms komt er nogal wat investering bij kijken. Gelukkig zijn er ook veel subsidiemogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. Of wellicht opties die jouw keuze sterk kunnen beïnvloeden?

Ik kan mij voorstellen dat je door de windmolens de zonnepanelen niet meer ziet. Om die reden stel ik je graag voor aan de medewerkers van de subsidiedesk van JAN©. Zij helpen je een handje op weg met een overzicht van de regelgeving en/of subsidiemogelijkheden.

In deze special behandelt Koen je meer over innoveren en neemt Rosa je mee naar de voordelen van de optimalisatie van jouw personeelsbestand. Verder vertel ik je graag meer over het energielabel voor kantoorpanden én het zuinige wagenpark. Bij al deze onderwerpen kun je als ondernemer financieel ondersteund worden door gebruik te maken van de beschikbare subsidiepotjes.

Ontwikkel, innoveer en benut de kansen die je geboden worden, zo ben jij klaar voor de toekomst!

Vriendelijke groet!

Camiel Lokkerbol
Partner en Fiscalist

Camiel Lokkerbol - medewerkers van JAN©

Gerelateerde artikelen

Ontvang actueel en persoonlijk nieuws

Hoe breng je jouw onderneming verder? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.