square grey
square grey
square grey
square grey
square grey
Hoe presteer jij ten opzichte van je directe concurrenten?

JAN©

Hoe presteer jij ten opzichte van je directe concurrenten?

JAN© brengt dit voor jou in kaart! JAN© is aangesloten bij de SRA, een samenwerkingsverband voor accountantskantoren en kan je hierdoor het SRA-sectorrapport aanbieden wat mede dankzij onze input tot stand is gekomen. Het biedt jou inzicht in prestaties binnen de branche én de te verwachten branche ontwikkelingen.

‘Branches in Zicht’

In het sectorrapport vind je de behaalde cijfers van Nederlandse ondernemingen in 2021. De cijfers en analyses zijn mede door de SRA-kantoren tot stand gekomen en worden algemeen beschouwd als de eerste harde cijfers over het afgelopen jaar. Het wordt gebruikt als (sturings-)informatie door het FD, CPB, CBS, DNB, het Ministerie van Economische en MKB Nederland.

Wat biedt een branche rapport mij?

Een brancherapport biedt je een verzameling van actuele gegevens binnen jouw branche. Per branche en per regio  zijn er andere tendensen te zien. In het rapport voor jouw specifieke branche binnen jouw regio of voor geheel Nederland vind je ook de verwachte branche ontwikkelingen. Deze kun je meenemen bij het bepalen van je beleid.  

Hoe sta ik ervoor?

De zomertijd is een mooie tijd om te reflecteren. Met het brancherapport kun je samen met je accountant bij JAN© jouw financiële resultaten over 2021 vergelijken met prestaties van je concullega ‘s. En deze vervolgens analyseren. Als er op onderdelen verbeteringen te behalen zijn dan kan JAN© je adviseren over welke stappen je kunt nemen om deze verbeteringen te realiseren.

Heb je vragen over het brancherapport en wat het voor jou kan betekenen?
Neem dan contact op met jouw accountant bij JAN© of met José Cevat JoseCevat@JAN.nl

Gerelateerde artikelen

Ontvang actueel en persoonlijk nieuws

Hoe breng je jouw onderneming verder? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.