square grey
square grey
square grey
square grey
square grey
JAN© Accountants & Adviseurs

JAN©

Obamacare: doe een fiscale Quick Scan!

Het mooiste van de lezing van Obama is dat hij je stof geeft om na te denken en je kunt leren van zijn lessen. Eén van deze lessen die hij tijdens zijn bezoek deelde: het is voor elke organisatie belangrijk om feedback buiten de eigen kring te organiseren.

JAN© zoekt voortdurend naar mogelijkheden om klanten te ontzorgen en met hen mee te denken.  Dan ontstaat al snel de gedachte hoe we de les van Obama voor alle ondernemers bereikbaar kunnen maken (eigenlijk net als Obamacare voor alle Amerikanen).

Jij vertrouwt als ondernemer op de fiscale adviezen van jouw adviseur. En terecht, want je betaalt  de adviseur omdat  je vertrouwen hebt in zijn kunnen. Wil je  – volgens de lessen van Obama – toch eens feedback ontvangen over jouw fiscale zaken van iemand buiten je eigen kring? Maak dan gebruik van de fiscale Quick Scan van JAN©.

Deze fiscale Quick Scan geeft – rekening houdend met jouw privé situatie – fiscale feedback over wat er anders óf beter kan. Wil je hiervan gebruik maken, neem dan contact met me op: MarcelBeentjes@JAN.nl of 088 220 2289.

Gerelateerde artikelen

Ontvang actueel en persoonlijk nieuws

Hoe breng je jouw onderneming verder? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.