square grey
square grey
square grey
square grey
square grey
JAN© helpt Du Maine bij de overname door Antea

JAN©

JAN© helpt Du Maine bij de overname door Antea

JAN© adviseert Du Maine en management team inzake de investering en participatie door investeringsmaatschappij Antea in het letselschadebureau Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht B.V. (JBL&G) en Medisch Advies Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht B.V. (MAB)                                                                                                                                                                               

De Onderneming staat letselschadeslachtoffers bij met juridisch advies op het gebied van letselschade en gezondheidsrecht. Zij heeft 50 werknemers in dienst en heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Deventer, Groningen en Den Haag. Zij is de nummer 2 in deze markt. Voor de Onderneming wordt de komende jaren een verdere groei verwacht, zowel door de opening van nieuwe vestigingen als door de toevoeging van mogelijk nieuwe rechtsgebieden.

Deze transactie is een logische stap in de ontwikkeling van JBL&G en MAB. Na een uitgebreide selectie hebben we heel bewust voor Antea gekozen

Eigenaresse Steffy Roos du Maine

JAN© heeft bij de overname opgetreden als corporate finance-, fiscaal- en juridisch adviseur. Het JAN© deal team bestond uit: Geert Hoedjes (JAN© Corporate Finance), Hans Lukassen en Miriam Klok (JAN© Accountants), Camiel Lokkerbol (JAN© Fiscalisten), Jaap de Bruijn en Elizabeth Ilik (JAN© Juristen).   

JBL&G en MAB is een mooie aanwinst voor de Antea-portefeuille.” 

Roelant Scheepens, partner bij Antea

Ben jij ook op zoek naar de juiste adviseur voor overnames? JAN© kan u hierin zowel financieel, fiscaal als juridisch bijstaan. Bekijk wat wij voor je kunnen betekenen:     

Bekijk voor het volledige persbericht de website van Antea

Gerelateerde artikelen

Ontvang actueel en persoonlijk nieuws

Hoe breng je jouw onderneming verder? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.