square grey
square grey
square grey
square grey
square grey
Bijwaard Transport

JAN©

JAN© begeleidt Bijwaard Transport en Bijwaard Op- en Overslag bij de verkoop aan De Wit Transport

Zowel Bijwaard Transport als De Wit zijn werkzaam in de transportmarkt. Door deze overname breidt De Wit haar activiteiten uit en versterkt het haar positie in de transportmarkt.

Aad Zuiderduin: “Deze transactie was een lastige beslissing, maar uiteindelijk een logische stap naar de toekomst als je kijkt naar de snel veranderende situatie en verschuivingen binnen de transportmarkt en de grootte van Bijwaard Transport. Na een uitgebreide selectie hebben we heel bewust voor De Wit gekozen mede door het prettige contact en de menselijke benadering van de overname.”


Cees de Wit: “Bijwaard is een mooie aanwinst voor ons. Hiermee breiden we onze activiteiten in de transportmarkt verder uit en we voorzien tevens een verdere groei in de toekomst. Ook kunnen we vanaf nu onze klanten een nog betere mogelijkheid bieden voor de op- en of overslag van hun goederen in de bollenstreek.”


JAN© heeft hierin opgetreden als corporate finance- en juridisch adviseur namens de verkoper. Het JAN© deal team bestond uit: Jim Egbers (JAN© Corporate Finance), Jolanda van der Maden AA (JAN© Accountants) en Jaap de Bruijn (JAN© Juristen).

Ben jij ook op zoek naar de juiste adviseur voor een overname? JAN© kan je hierin zowel financieel, fiscaal als juridisch bijstaan. Bekijk wat wij voor je kunnen betekenen:

Gerelateerde artikelen

Ontvang actueel en persoonlijk nieuws

Hoe breng je jouw onderneming verder? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.