Let op

Wij ondersteunen geen Internet Explorer. Gebruik alstublieft een andere compatible browser voor de beste gebruikerservaring.

“En verslavend.” Nico heeft op alle continenten een marathon gelopen en heeft er nog een flink aantal op zijn verlanglijstje staan. “De wereld ontdekken, naar buiten toe!” Zo is het ook met JAN© gegaan. “Na mijn studie heb ik drie jaar als assistent-accountant gewerkt bij Coopers Lybrand. Interessant, maar niet mijn wereld. Te corporate. Ik ben een jongen van de straat en wilde werken voor DGA’s en ondernemers.” Nico maakte de overstap naar een kleiner kantoor en is daar partner geworden.

Dat kantoor was de basis van JAN© Accountants en Adviseurs, een organisatie met 4 kantoren en 170 medewerkers. “Ons vakgebied is enorm veranderd, interessanter geworden. Vroeger bestond ons werk grotendeels uit het handmatig invoeren en verwerken van de cijfers. Bij JAN© ligt de nadruk op  adviseren, staan we naast de klant. Dat is maatwerk. Iedere ondernemer is anders, heeft andere ambities en vragen. We gaan met onze klanten in gesprek en reizen met ze mee.”

Nico heeft aan de wieg gestaan van JAN©, heeft zich nadrukkelijk met de opvoeding bemoeid en praat vol trots over zijn kind. Werk in uitvoering, al neemt hij nu iets meer afstand dan voorheen. “Mijn klanten komen op de eerste plaats en wat JAN© betreft maak ik ruimte voor de volgende generatie. Die mogen het stokje overnemen en daar help ik ze bij. Als coach. Meedenken, adviseren, samen naar de toekomst kijken.” Nico geniet van het leven en geeft het kleur. “Ik ben het liefst onder de mensen, daar waar het gebeurt…”

Kom meer te weten over onze medewerkers

Een aantal van onze partners en experts vertellen je graag wat hen in het dagelijks leven bezighoudt. Niet alleen binnen hun functie bij JAN©, maar ook daarbuiten.

In totaal hebben we zeven verschillende vakgroepen die nauw met elkaar samenwerken om jou te adviseren bij jouw ondernemersvraagstukken. En ben je benieuwd naar henzelf of hun dienstverlening? Neem dan gerust contact met hen op of lees hun profiel.

Camiel Lokkerbol

Partner Fiscalist

Fiscaal partner bij JAN©. Vertegenwoordigt JAN© bij het internationale netwerk GGI. Lees hier meer over Camiel.

Michiel Peeters

Partner Accountancy

Neem direct contact op met Michiel als je vragen hebt of advies wil over vrijwillige of verplichte controles, subsidieverklaringen of IFRS. Lees hier meer over Michiel.

Elizabeth Ilik

Jurist

Jurist en vakgroepeigenaar van JAN© Juristen. Gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractrecht en huurrecht. Lees hier meer over Elizabeth.

Nico Perdaan

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Specialist op het gebied van Bedrijfsoptimalisatie. Lees hier meer over Nico.

Andrea van der Giezen

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Vertegenwoordigt JAN© bij het internationale netwerk GGI. En onder andere gespecialiseerd in de controlepraktijk. Lees hier meer over Andrea.

Jolanda van der Maden

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Onder andere gespecialiseerd in het begeleiden van Familiebedrijven. Lees hier meer over Jolanda.

Geert Hoedjes

Expert Bedrijfsadvies

Vakgroepeigenaar van JAN© Bedrijfsadvies. Gespecialiseerd in fusies en overnames. Lees hier meer over Geert.

Pieter Mul

Partner Accountancy

Lid van het Dagelijks Bestuur van JAN© en Algemeen Directeur. Lees hier meer over Pieter.

Jordi Bakker

Partner Accountancy

Jordi Bakker is Partner Accountancy bij JAN© en gespecialiseerd in IFRS. Lees hier meer over Jordi.

Ad Hendriksen

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Lees hier meer over Ad.

Wim Zagt

Partner Accountancy

Wim Zagt is Partner Accountancy bij JAN©. Lees hier meer over Wim.

Paul Dinkgreve

Partner Accountancy

Paul is Partner Accountancy bij JAN© en gespecialiseerd in het voeren van controles. Lees hier meer over Paul.