Let op

Wij ondersteunen geen Internet Explorer. Gebruik alstublieft een andere compatible browser voor de beste gebruikerservaring.

In 2017 heeft Michiel de overstap gemaakt naar JAN©. “Met partnerambities, die heb ik meteen tijdens het eerste gesprek uitgesproken. Na een jaar wennen aan elkaar zijn we nu bezig om dat formeel te regelen. Mijn leven is totaal veranderd. Natuurlijk heb ik getwijfeld, maar ik ben naast mijn werk als accountant nu echt aan het ondernemen. Erg leuk. Acquisitiegesprekken voeren, netwerkbijeenkomsten bezoeken. In gesprek met ondernemers. Hoe kan ik je helpen, waar slaap je slecht van?”

Wonen doet Michiel in Heerhugowaard. “Eind 2017 hebben we een kavel gekocht en september 2018 was het klaar. Ze zeggen weleens dat je je eerste huis voor je vijand moet bouwen, maar bij ons is het wonderbaarlijk goed gegaan. Geen gasaansluiting maar een warmtepomp, zonnepanelen en goed geïsoleerd. Als je een kaars aansteekt is het meteen een graad warmer. Een investering in duurzaamheid die ons geld oplevert.”

“Mijn vrouw werkt bij Provincie Noord-Holland. Een uitdagende functie, secretaris bij de Sectie Beleid. Samen hebben we twee jonge meiden. Veel geregel, maar leuk! Ik breng de kinderen naar school. Aankleden, samen ontbijten en hupsakee. Nog even mee de klas in, en dan begint mijn werkdag. Ja, ik ben blij met mijn keuze voor JAN©. We kijken met lef naar de toekomst, hebben een eigen cultuur. Klantgericht en sportief. Voor mij was 2019 bij JAN© een jaar met sportieve hoogtepunten. In het voorjaar deelgenomen aan Holland4ALS met daarbij zwemmen in open water, en daarna nog de Mont Ventoux beklommen. Het waren prachtige ervaringen. Ik kijk uit naar de volgende evenementen.”

Kom meer te weten over onze medewerkers

Een aantal van onze partners en experts vertellen je graag wat hen in het dagelijks leven bezighoudt. Niet alleen binnen hun functie bij JAN©, maar ook daarbuiten.

In totaal hebben we zeven verschillende vakgroepen die nauw met elkaar samenwerken om jou te adviseren bij jouw ondernemersvraagstukken. En ben je benieuwd naar henzelf of hun dienstverlening? Neem dan gerust contact met hen op of lees hun profiel.

Camiel Lokkerbol

Partner Fiscalist

Fiscaal partner bij JAN©. Vertegenwoordigt JAN© bij het internationale netwerk GGI. Lees hier meer over Camiel.

Michiel Peeters

Partner Accountancy

Neem direct contact op met Michiel als je vragen hebt of advies wil over vrijwillige of verplichte controles, subsidieverklaringen of IFRS. Lees hier meer over Michiel.

Elizabeth Ilik

Jurist

Jurist en vakgroepeigenaar van JAN© Juristen. Gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractrecht en huurrecht. Lees hier meer over Elizabeth.

Nico Perdaan

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Specialist op het gebied van Bedrijfsoptimalisatie. Lees hier meer over Nico.

Andrea van der Giezen

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Vertegenwoordigt JAN© bij het internationale netwerk GGI. En onder andere gespecialiseerd in de controlepraktijk. Lees hier meer over Andrea.

Jolanda van der Maden

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Onder andere gespecialiseerd in het begeleiden van Familiebedrijven. Lees hier meer over Jolanda.

Geert Hoedjes

Expert Bedrijfsadvies

Vakgroepeigenaar van JAN© Bedrijfsadvies. Gespecialiseerd in fusies en overnames. Lees hier meer over Geert.

Pieter Mul

Partner Accountancy

Lid van het Dagelijks Bestuur van JAN© en Algemeen Directeur. Lees hier meer over Pieter.

Jordi Bakker

Partner Accountancy

Jordi Bakker is Partner Accountancy bij JAN© en gespecialiseerd in IFRS. Lees hier meer over Jordi.

Ad Hendriksen

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Lees hier meer over Ad.

Wim Zagt

Partner Accountancy

Wim Zagt is Partner Accountancy bij JAN©. Lees hier meer over Wim.

Paul Dinkgreve

Partner Accountancy

Paul is Partner Accountancy bij JAN© en gespecialiseerd in het voeren van controles. Lees hier meer over Paul.