Menu 088 2202200

Ontbijtsessie: bespaar tijd en geld – digitaliseer je HRM-beleid

1 oktober 2019, JAN© Zwanenburg

HRM-beleid is ontzettend belangrijk, zodat jouw medewerkers hun dagelijkse werk zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren, zich verder kunnen ontwikkelen en daarmee kunnen bijdragen aan de ambities van jouw onderneming.

 

Maar een HRM-beleid kan ook veel tijd in beslag nemen. Werving & selectie, opstellen van contracten, het doorvoeren van mutaties en verwerken van declaraties. Maar ook het starten van gesprekkencyclussen en verwerken van verslagen en feedback. Het zijn de praktische HR taken waar over het algemeen veel handmatige (administratieve) stappen aan te pas komen, en daardoor veel tijd kosten. Wij geven je inzicht in hoe dit sneller en efficiënter kan,  zodat je meer tijd overhoudt voor de ontwikkeling van je medewerkers.

 

Uiterlijk 10.00 uur ronden we de ontbijtsessie af, en is er nog ruimte om met een van onze collega’s na te praten over je HRM-beleid. Daarna stap je in de auto terug naar kantoor met nieuwe tips en handvatten om zelf aan de slag te gaan. En mocht je er toch niet uitkomen, dan staat JAN© voor je klaar.

Wanneer je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen, kun je contact opnemen met Elice Douqué via 088 2202260.

 

Tot dinsdag 1 oktober!

 

Inschrijven voor de bijeenkomst, Ontbijtsessie: bespaar tijd en geld – digitaliseer je HRM-beleid

Locatie

JAN© IN ZWANENBURG

Dennenlaan 16
1161 CR Zwanenburg
Postbus 75
1160 AB Zwanenburg

Telefoonnummer
088 2202200

E-mailadres
communicatie@jan.nl