Menu 088 2202200

Ontbijtsessie: Veel tijd kwijt zijn aan zaken die je gemakkelijk kunt automatiseren? Zonde van het geld! Digitalisering van HRM-beleid

1 oktober 2019,

HRM-beleid is ontzettend belangrijk, zodat jouw medewerkers hun dagelijkse werk zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren, zich verder kunnen ontwikkelen en daarmee kunnen bijdragen aan de ambities van jouw onderneming. We vertellen je graag meer waarom het belangrijk een goed personeelsbeleid te hebben.

 

Maar een HRM-beleid kan ook veel tijd in beslag nemen. Van werving & selectie en opstellen contracten, het doorvoeren van mutaties en verwerken van declaraties, tot het starten van gesprekkencyclussen en verwerken van verslagen en feedback.  De praktische HR taken die normaliter veel handmatige (administratieve) stappen vragen en daardoor veel tijd. Wij geven je inzicht in hoe dit sneller en efficiënter kan,  zodat je meer tijd overhoudt voor de ontwikkeling van je medewerkers.

 

Na afloop van de ontbijtsessie ga je rond 10.00 uur met een van onze collega’s nog even het gesprek aan, omdat je zo enthousiast bent geworden over hoe je jullie HRM-beleid anders kunt inrichten! Daarna stap je in de auto terug naar kantoor met nieuwe tips en handvatten om zelf aan de slag te gaan. En mocht je er toch niet uitkomen? JAN© staat voor je klaar.

 

Wanneer je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen, kun je contact opnemen met Elice Douqué via 088 2202260.

 

Tot dinsdag 1 oktober!

JAN© Zwanenburg

Dennenlaan 16

Inschrijven voor de bijeenkomst, Ontbijtsessie: Veel tijd kwijt zijn aan zaken die je gemakkelijk kunt automatiseren? Zonde van het geld! Digitalisering van HRM-beleid

Locatie

JAN© IN ZWANENBURG

Dennenlaan 16
1161 CR Zwanenburg
Postbus 75
1160 AB Zwanenburg

Telefoonnummer
088 2202200

E-mailadres
communicatie@jan.nl