Menu 088 2202200

Extra ontbijtsessie juristen: ontwikkelingen arbeidsrecht

28 november 2019, Brasserie Buitenhuis | Valkenburg (ZH)

Afgelopen voorjaar gaven wij een ontbijtsessie rondom de ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. De belangstelling was toen zo groot dat wij hebben besloten om de ontbijtsessie nog een keer te organiseren. Dus kon je er toen niet bij zijn, of was je er wel maar vind je het ook fijn als je collega op de hoogte is van alle veranderingen? Meld jezelf of je collega dan aan voor de sessie van donderdag 28 november.

Want er zijn veel ontwikkelingen geweest op het gebied van arbeidsrecht die gevolgen kunnen hebben voor jou als ondernemer. Tijd om je daarom tijdens een ontbijtsessie weer op de hoogte te brengen van de meest recente jurisprudentie en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wetsvoorstel Wet Arbeid in Balans die de kloof tussen vaste contracten en flexibele arbeid moet verkleinen, de positie van de ZZP’er en hoe het zit met het doorwerken na de AOW-gerechtigde leeftijd.
De juristen van JAN© praten je tijdens een interactieve ontbijtsessie helemaal bij, zodat je up-to-date bent. Tijdens de sessie is voldoende ruimte voor het stellen van vragen, en er kan gediscussieerd worden over onderwerpen waar je in de praktijk tegenaan loopt. Bovendien is het mogelijk om op voorhand een eigen casus in te brengen. Deze kun je dan mailen naar MariekeNicolai@JAN.nl. Deze casus zal dan besproken kunnen worden tijdens de ontbijtsessie.
Er wordt voor ontbijt gezorgd, waar geen kosten aan zijn verbonden. Als je je opgeeft rekenen we wel op je komst. Mocht je onverhoopt af moeten zeggen, dan horen wij dat graag uiterlijk 24 uur van tevoren.

Meld je dus snel aan! Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Locatie
Brasserie Buitenhuis
J. Pellenbargweg 2
2235 SP  Valkenburg (ZH)

 

Hartelijke groeten,

JAN© Juristen

Inschrijven voor de bijeenkomst, Extra ontbijtsessie juristen: ontwikkelingen arbeidsrecht

Telefoonnummer
088 2202200

E-mailadres
communicatie@jan.nl