Menu 088 2202200

Ontbijtsessie: actualiteiten arbeidsrecht

21 mei 2019, JAN© Zwanenburg

De afgelopen periode zijn er weer veel ontwikkelingen geweest op het gebied van arbeidsrecht die gevolgen kunnen hebben voor jou als ondernemer.

Tijd om je daarom tijdens een ontbijtsessie op de hoogte te brengen van de meest recente jurisprudentie en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wetsvoorstel Wet Arbeid in Balans die de kloof tussen vaste contracten en flexibele arbeid moet verkleinen, de positie van de ZZP’er en hoe het zit met het doorwerken na de AOW-gerechtigde leeftijd.

De juristen van JAN© praten je tijdens een interactieve ontbijtsessie helemaal bij, zodat je weer helemaal up-to-date bent. Tijdens de sessie is voldoende ruimte voor het stellen van vragen, en er kan gediscussieerd worden over onderwerpen waar je in de praktijk tegenaan loopt. Bovendien is het mogelijk om op voorhand een eigen casus in te brengen. Deze kun je dan mailen naar  MariekeNicolai@JAN.nl. Deze casus zal dan besproken kunnen worden tijdens de ontbijtsessie.

Hartelijke groeten,

JAN© Juristen

 

Inschrijven voor de bijeenkomst, Ontbijtsessie: actualiteiten arbeidsrecht

Locatie

JAN© IN ZWANENBURG

Dennenlaan 16
1161 CR Zwanenburg
Postbus 75
1160 AB Zwanenburg

Telefoonnummer
088 2202200

E-mailadres
communicatie@jan.nl