Menu 088 2202200

Borrel Personeelsadvies: ontdek hoe inspirerend en motiverend de gesprekken met jouw personeel kunnen zijn.

9 oktober 2018, Zwanenburg

Na de zomervakantie start het laatste kwartaal van het jaar. Een mooie periode om afgelopen jaar te evalueren en plannen te maken voor het nieuwe jaar.  

Van oudsher is het najaar ook bij uitstek het seizoen om met je personeel het beoordelingsgesprek aan te gaan. Anno 2018 lijkt het beoordelingsgesprek achterhaald te zijn. Andere vormen van gesprek met je personeel zijn ontstaan. In gesprek gaan met je personeel is belangrijk om te zorgen dat je altijd werkt met je beste team.
Hoe voer je nu een motiverend gesprek met je personeel? Onze ervaring leert dat managers en directies het voeren van gesprekken met hun personeel als belastend kunnen ervaren. Het kost veel voorbereiding, tijd en energie.

Hoe mooi zou het zijn, wanneer je juist enorm veel zin hebt in de nieuwe gespreksronde? Laat deze kans niet onbenut en ontdek hoe inspirerend en motiverend de gesprekken met jouw personeel ook kunnen zijn!

 

Dinsdag 9 oktober van 16.00 tot 18.00 uur op ons kantoor in Zwanenburg.

 

 

Inschrijven voor de bijeenkomst, Borrel Personeelsadvies: ontdek hoe inspirerend en motiverend de gesprekken met jouw personeel kunnen zijn.

Locatie

JAN© IN ZWANENBURG

Dennenlaan 16
1161 CR Zwanenburg
Postbus 75
1160 AB Zwanenburg

Telefoonnummer
088 2202200

E-mailadres
communicatie@jan.nl