Menu 088 2202200

Ontbijtsessie: een betere communicatie en samenwerking met MapsTell

29 november 2018, Zwanenburg


Ontbijtsessie: een betere communicatie en samenwerking met MapsTell

Donderdag 29 november 2018 van 08.00 tot 10.00 uur op onze vestiging in Zwanenburg

Van ondernemers en medewerkers horen we keer op keer hoe moeilijk echt samenwerken en goede communicatie is. We zijn allemaal anders en elkaar ‘gewoon’ begrijpen is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Dit heeft alles te maken met gedrag van mensen. Door inzicht te krijgen in je eigen gedrag en het gedrag van anderen ontstaat er begrip en verbeter je samenwerking en communicatie.

In deze ontbijtsessie neemt Carola Jongerius je mee in de MapsTell-methode. MapsTell is gebaseerd op DISC en brengt jouw gedrag- en communicatiestijl letterlijk in kaart. Voorafgaand aan de sessie kun je een vragenlijst van 24 vragen invullen en wordt er een profiel geschetst waar je inzicht krijgt in je gedrags- en communicatiestijl. Het model maakt onderscheid tussen 16 verschillende gedragsstijlen die vallen binnen de vier hoofstijlen: Dominant, Invloedrijk, Stabiel en Contentieus.

Aan het einde van de ontbijtsessie heb je inzicht in je eigen profiel, de MapsTell als tool en hoe je deze kan inzetten om samenwerking en communicatie te verbeteren.

Ook nieuwsgierig wat MapsTell voor jouw bedrijf kan opleveren? Meld je dan aan voor de ontbijtsessie.

 

Kun je niet aanwezig zijn bij de ontbijtsessie? Meld je dan hier aan voor ons webinar op vrijdag 30 november om 12.00 uur.

 

Inschrijven voor de bijeenkomst, Ontbijtsessie: een betere communicatie en samenwerking met MapsTell

Locatie

JAN© IN ZWANENBURG

Dennenlaan 16
1161 CR Zwanenburg
Postbus 75
1160 AB Zwanenburg

Telefoonnummer
088 2202200

E-mailadres
communicatie@jan.nl