Je ziet jezelf al werken als bijvoorbeeld een vrijgevestigde medisch specialist, huisarts of tandarts. Je hebt een mooie groep collega’s gevonden en je mag je nu inkopen in een MSB (Medisch Specialistisch Bedrijf – voorheen ‘maatschap’ genoemd). Of je neemt misschien wel een praktijk over of start een nieuwe praktijk.

Hoe pak je dat aan? Welke stappen moet je zetten en hoe zorg je er voor dat je het hele proces goed verloopt? En dat je onder meer financieel, fiscaal en juridisch gezien niets over het hoofd ziet? De accountants, juristen en fiscalisten van JAN© helpen je graag.

Onze succesaanpak voor medische sector en medische beroepen

Werkzaam in heel Nederland, een afspraak bij jou in het ziekenhuis, thuis en ’s avonds is ook mogelijk. Gespecialiseerde dienstverlening voor medische beroepen – ruime ervaring. Een groot aantal medisch specialisten uit het hele land is al klant bij ons. Ook hebben wij veel eerstelijnszorgartsen zoals huisartsen en tandartsen als klant. Gemak – alle juridische, fiscale en financiële zaken onder één dak. En via ons partnernetwerk bij banken en verzekeraars ben je helemaal ontzorgd. Stap voor stap begeleiding bij toetreding / inkoop MSB of opzetten van eigen praktijk.

Accountants, juristen en fiscalisten voor medische sector en beroepen

Of het nu gaat om het voeren van de goodwill onderhandelingen, het opstellen van je jaarrekening of het berekenen van de meest gunstige fiscale structuur voor jou als vrijgevestigd medisch professional: JAN© Accountants en Adviseurs staat voor je klaar. Wist je dat je met een stille maatschap jaarlijks duizenden euro’s aan belasting kunt besparen? Lees hier het artikel dat wij erover schreven, en doe er je voordeel mee.