Let op

Wij ondersteunen geen Internet Explorer. Gebruik alstublieft een andere compatible browser voor de beste gebruikerservaring.

“Een mooie club van inmiddels 170 collega’s.” Jordi voelt zich thuis bij JAN©, op zijn bureau staat een beker met het opschrift winnaar van de pubquiz 2018. “Niet alleen hoor, dat hebben we als team gedaan.” Samen, dat is hoe het bij JAN© werkt. “Ook bij de partners onderling. We verdelen de taken en kijken naar persoonlijkheid en capaciteiten.” Om die reden doet Jordi geen accountantscontroles meer. “Wel gedaan, maar nu focus ik me op mijn werk als adviseur.”

“Een collega doet de accountantscontrole bij mijn klanten, zo kan ik als adviseur en reismaat beter functioneren. Mijn relatie met ondernemers is gebaseerd op vertrouwen. Ze mogen mij altijd bellen als hen iets dwars zit, ook als het probleem zich buiten de accountancy bevindt. HR, marketing, financiering, coaching, juridische vragen. Ik heb niet altijd het antwoord, maar we beschikken bij JAN© over een groot netwerk van specialisten op aanverwante terreinen.”

“Vraag en antwoord bij elkaar brengen, oplossingen bieden. Met name dat laatste draagt bij aan mijn toegevoegde waarde als adviseur. Dat is ook ervaring, werken aan mezelf en de kennis die ik meebreng. Als adviseur ben je nooit uitgeleerd. We kijken bij JAN© nadrukkelijk of nieuwe medewerkers in dat profiel passen.” Naast partner en adviseur is Jordi lid van de landelijke raad van de jaarverslaggeving. “De raad zet regels voor de jaarrekening van ondernemingen. Ik kijk mee namens het mkb.”