Let op

Wij ondersteunen geen Internet Explorer. Gebruik alstublieft een andere compatible browser voor de beste gebruikerservaring.

Jolanda heeft al jong geleerd voor zichzelf te zorgen, wellicht verklaart dat haar gedrevenheid. Toch doet ze nu alles samen. Met haar man, twee kinderen, collega’s en klanten. “Ik ben een teamspeler, vind het leuk om anderen te inspireren. Erg leuk om daar thuis in Nieuw-Vennep met mijn man over te sparren. Hij heeft ook een leidinggevende functie en is net als ik een mensenmens. We delen al dertig jaar alles samen. Ons gezin, motorrijden, hardlopen, en fietsen. In de zomer van 2019 hebben we samen de Ventoux beklommen.”

Haar gedrevenheid ziet ze terug bij ondernemers. “Die hebben dezelfde drive. Erg fijn als ze mij hun vertrouwen geven, een mooier compliment kunnen ze mij niet geven. Mijn klanten en ik, we trekken samen op én ik neem ze werk uit handen. Niet dat ik alles zelf doe, mijn collega’s nemen waar mogelijk taken van mij over. Ik wil wel het overzicht houden. Geen verrassingen, daar kan ik niet tegen. Het zijn tenslotte wel mijn klanten.”

“JAN© heeft mij in alle opzichten gebracht wat ik zocht. Ik krijg de ruimte om mijzelf te ontwikkelen. Als ondernemer, als manager én als mens. Het was in het begin echt worstelen. De vestiging werd door JAN© overgenomen en de mensen die daar werkten waren ineens onderdeel van een groter geheel. Om daar weer een team van te smeden is een uitdaging geweest. Maar nu staan we er, klaar voor de toekomst in ons nieuwe kantoor in Valkenburg.”

 

Kom meer te weten over onze medewerkers

Een aantal van onze partners en experts vertellen je graag wat hen in het dagelijks leven bezighoudt. Niet alleen binnen hun functie bij JAN©, maar ook daarbuiten.

In totaal hebben we zeven verschillende vakgroepen die nauw met elkaar samenwerken om jou te adviseren bij jouw ondernemersvraagstukken. En ben je benieuwd naar henzelf of hun dienstverlening? Neem dan gerust contact met hen op of lees hun profiel.

Camiel Lokkerbol

Partner Fiscalist

Fiscaal partner bij JAN©. Vertegenwoordigt JAN© bij het internationale netwerk GGI. Lees hier meer over Camiel.

Michiel Peeters

Partner Accountancy

Neem direct contact op met Michiel als je vragen hebt of advies wil over vrijwillige of verplichte controles, subsidieverklaringen of IFRS. Lees hier meer over Michiel.

Elizabeth Ilik

Jurist

Jurist en vakgroepeigenaar van JAN© Juristen. Gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractrecht en huurrecht. Lees hier meer over Elizabeth.

Nico Perdaan

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Specialist op het gebied van Bedrijfsoptimalisatie. Lees hier meer over Nico.

Andrea van der Giezen

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Vertegenwoordigt JAN© bij het internationale netwerk GGI. En onder andere gespecialiseerd in de controlepraktijk. Lees hier meer over Andrea.

Jolanda van der Maden

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Onder andere gespecialiseerd in het begeleiden van Familiebedrijven. Lees hier meer over Jolanda.

Geert Hoedjes

Expert Bedrijfsadvies

Vakgroepeigenaar van JAN© Bedrijfsadvies. Gespecialiseerd in fusies en overnames. Lees hier meer over Geert.

Pieter Mul

Partner Accountancy

Lid van het Dagelijks Bestuur van JAN© en Algemeen Directeur. Lees hier meer over Pieter.

Jordi Bakker

Partner Accountancy

Jordi Bakker is Partner Accountancy bij JAN© en gespecialiseerd in IFRS. Lees hier meer over Jordi.

Ad Hendriksen

Partner Accountancy

Partner Accountancy bij JAN©. Lees hier meer over Ad.

Wim Zagt

Partner Accountancy

Wim Zagt is Partner Accountancy bij JAN©. Lees hier meer over Wim.

Paul Dinkgreve

Partner Accountancy

Paul is Partner Accountancy bij JAN© en gespecialiseerd in het voeren van controles. Lees hier meer over Paul.