Menu 088 2202200

José Cevat

Na mijn studie HBO Bedrijfseconomie aan de HvA ben ik bij een Big4-kantoor gestart met mijn accountancy opleiding en medio 1989 in dienst getreden bij de rechtsvoorgangers van JAN©.

In 1992 – 1994 heb ik mijn accountantstitel behaald en in de loop van de jaren heb ik mij onder andere gespecialiseerd in de advisering, begeleiding en indien nodig het verstrekken van accountantsverklaringen bij “inbreng in de B.V.”, juridische fusies en – splitsingen en andere juridische wijzigingen van de ondernemersstructuur, meestal samen met oa. fiscale, juridische en accountancy collega’s. Ik doe dat voor nationale en internationale ondernemingen.

 

Hierbij staat natuurlijk de voor de ondernemer meest optimale keuze voorop. Elk traject is ondanks soms dezelfde juridische en fiscale wetgeving toch weer geheel anders en vergt een kritische blik en het maken van verschillende keuzes. Dat maakt het steeds opnieuw een leuke uitdaging voor mij om dit samen met de ondernemer en mijn collega’s fiscaal-juridisch en voor de ondernemer optimaal af te ronden.

Daarnaast hou ik me bezig met bedrijfsoptimalisatie waaronder (begeleiding bij) het opstellen van businessplannen en prognoses.

 

Vanaf 1 maart 2017 verricht ik deze werkzaamheden als onderdeel van JAN© Bedrijfsadvies omdat hier steeds meer behoefte aan is, deze werkzaamheden door fiscale en juridische deadlines steeds moeilijker te combineren bleken met mijn reguliere accountancy werkzaamheden en kennis en ervaring zo gebundeld worden.

Ik ben met name een ‘spin in het web’ , verbinder en bewaker van de voortgang van het proces. Daarnaast ben ik flexibel, pro- actief, praktisch ingesteld en kijk alweer uit naar mijn volgende uitdaging!